Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

MIERCURI: Şedinţă la Consiliul Local Aiud. Titluri de cetăţean de onoare, taxe pentru 2014 şi „Târgul de Crăciun”. Vezi ordinea de zi

Publicat


Consilierii locali din Aiud se reunesc miercuri, 27 noiembrie, de la ora 14.00, în şedinţă ordinară, cu 22 de proiecte pe ordinea de zi. Printre acestea se află propunerea de acordare a titlului de cetăţean de onoare (post-mortem) părintelui Iustin Pîrvu, părintelui Ilarion Felea şi savantului Mircea Vulcănescu, tarife pe 2014 pentru serviciile prestate de SPAP, aprobarea impozitelor şi taxelor locale pentru anul fiscal 2014 pentru municipiul Aiud şi criterii pentru acordarea  ajutoarelor de urgenţă. De asemenea, pe lista proiectelor se află organizarea evenimentelor “Ziua Multipleţilor” şi “Târgul de Crăciun”

Proiect al ordinii de zi:

1. Proiect de hotărâre privind acordarea titlului de cetăţean de onoare (post-mortem) părintelui Iustin Pîrvu, părintelui Ilarion Felea şi savantului Mircea Vulcănescu

2. Proiect de hotărâre privind rectificarea Bugetului de Venituri şi Cheltuieli şi a listei de investiţii pe anul 2013 ale Serviciului Public Administraţia Patrimoniului Local.

3. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului local al Municipiului Aiud pe anul 2013.

4. Proiect de hotărâre privind aprobarea tarifelor pe anul 2014 pentru serviciile prestate de Serviciul Public Administraţia Patrimoniului Local.

5. Proiect de hotărâre privind aprobarea impozitelor şi taxelor locale pentru anul fiscal 2014 în Municipiul Aiud.

6. Proiect de hotărâre privind însuşirea Raportului de evaluare, înregistrarea în evidenţele contabile a valorii activului construcţiei C1 cu destinația de clădire birouri şi teren aferent, înscris în CF nr. 85332 Aiud, nr. top./cad. 85332 – cu suprafaţa totală de 86 mp, situat în Aiud, str. Cuza – Vodă, nr. 1A.

7. Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului de acţiuni sau lucrări de interes local pe anul 2014, pentru repartizarea orelor de muncă, prestate lunar de către persoanele majore apte de muncă din familia beneficiară de ajutor social, în conformitate cu prevederile Legii nr.416/2001, privind venitul minim garantat, cu modificările şi completările ulterioare.

8. Proiect de hotărâre privind stabilirea criteriilor pentru acordarea ajutoarelor de urgenţă în baza Legii 416/2001, actualizată, privind venitul minim garantat

9. Proiect de hotărâre privind alocarea sumei de 2.500 lei din bugetul local al anului 2013, reprezentând contribuţia Consiliului Local al municipiului Aiud la organizarea evenimentului „Ziua Multipleţilor”, ce va avea loc în municipiul Aiud, în data de 4 decembrie 2013.

10. Proiect de hotărâre privind aprobarea organizării şi desfăşurării Târgului de Crăciun, în perioada 6-28 decembrie 2013, în municipiul Aiud.

11. Proiect de hotărâre privind  repartizarea cu titlu gratuit către domnul Gabor Ioan, persoană cu handicap, domiciliat în Str. Sergent Haţegan, Bl.E13, Ap.3, a parcării nr.244 din cadrul parcărilor amenajate în cartierul de locuinţe colective Sergent Haţegan, în zona blocurilor E13, H1, B10, B12, B14

12. Proiect de hotărâre privind aprobarea deplasării în Gyomaendröd (Ungaria) a unei delegaţii din municipiul Aiud în perioada 6-8 decembrie 2013.

13. Proiect de hotărâre privind modificarea şi completarea HCL nr. 149 şi nr. 156 din 31.07.2013 privind aprobarea Organigramei, statului de funcţii şi a Regulamentului de organizare şi funcţionare al Centrului Cultural Liviu Rebreanu Aiud.

14. Proiect de hotărâre privind revocarea HCL nr. 155 din 31.07.2013 privind alocarea gratuită a unei cantităţi de 15 mc material lemnos comunităţii din localitatea Gîrbova de Sus.

15. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentaţiei “Plan urbanistic de detaliu – Construire locuinţă unifamilială P, Aiud, Str. Tribun Tudoran, nr. 13.

16. Proiect de hotărâre privind aprobarea tarifului de exploatare a masei lemnoase pentru  partida nr. 1579 U.B.I unitate de amenajament 157 B şi pentru partida nr. 1586 U.B. I unitate de amenajament 42 C.

17. Proiect de hotărâre privind stabilirea comisiilor de evaluare pentru achiziţiile de bunuri, servicii şi lucrări ce se vor derula în cadrul subproiectului „Centru de îngrijire de zi pentru copii aflaţi în situaţii de risc – Sfântul Nicolae, Municipiul Aiud, judeţul Alba (CZ -171/AB)”, finanţat de Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice.

18. Proiect de hotărâre privind schimbarea destinaţiei imobilului Școala Primară Gîrbova de Sus din spaţiu de învăţământ în Muzeul Etnografic „Grigorie Sima”

19. Proiect de hotărâre privind alocarea spaţiilor necesare funcţionării  Clubului Copiilor în incinta  imobilului  situat pe strada Ecaterina Varga nr. 41, aparţinând Colegiului Tehnic Aiud.

20. Proiect de hotărâre privind mutarea sediului Serviciului Public de Asistență Socială în imobilul situat administrativ în Aiud, str. Unirii nr. 8A.

21. Adresa Instituţiei Prefectului – Judeţul Alba înregistrată sub. nr. 15664/8/G/SJ/2013 privind reanalizarea Hotărârilor Consiliului Local nr. 142 şi 160  adoptate în şedinţa ordinară a consiliului local în data de 31.07.2013.

22. Adresa nr. 1534/31.10.2013 depusă de către SC Greendays – Valorizacao dos Ambiente SA cu privire la reanalizarea HCL nr. 187/27.09.2013 privind completarea prin act adiţional a Contractului nr. 10136/16.08.2010 pentru delegare a gestiunii prin concesiune a serviciului public de salubrizare a Municipiului Aiud şi a localităţilor componente şi aparţinătoare.

Informări, interpelări, declaraţii politice

1. Informare privind Raportul de expertiză tehnică judiciară din Dosarul nr. 2536/175/2012 – reclamant Municipiul Aiud, stabilire linie de graniţă str. Lăutarilor.

2. Cererea înregistrată sub. nr. 15402 din 08.11.2013,  depusă de către dl. consilier Kovats Krisztian prin care solicită reanalizarea cererii depusă în data de 30.10.2013 cu privire la prelungirea termenului la contractul de închiriere nr. 696/2006.


TOP articole in ultimele 3 zile


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

EVENIMENT

STUDIU: Parcul auto din România a crescut la peste 8,2 milioane vehicule în 2018. Infrastructura rutieră nu ţine pasul

Publicat

Parcul auto din România a crescut la peste 8,2 milioane vehicule în 2018 însă infrastructura rutieră nu ţine pasul, se arată în cel mai recent studiu PwC Digital Auto Report. Consultanţii companiei atrag atenţia, de asemenea, şi asupra faptului că municipiul Bucureşti se află de mai mulţi ani în topul celor mai congestionate oraşe din […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Oraşul Ocna Mureş, cuprins de febra şahului. Peste 150 de participanţi la primul turneu din judeţul Alba al anului 2020

Publicat

Oraşul Ocna Mureş tinde să devină al doilea pol de dezvoltare a şahului în judeţul Alba după municipiul Alba Iulia. Deşi nu există o tradiţie şahistă indelungată în Ocna Mureş, febra şahului pare să fi cuprins oraşul sării în ultimii ani, zeci de copii ocnamureşeni fiind atraşi de jocul regilor. Acest lucru s-a putut observa […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Cazul bărbatului de 38 de ani care a murit la spitalul din Alba Iulia. De la triajul UPU la deces, în mai putin de două ore

Publicat

Reprezentanții Spitalului Județean de Urgență din Alba Iulia au prezentat sâmbătă filmul evenimentelor în urma cărora un bărbat în vârstă de 38 de ani și-a pierdut viața, la scurt timp după ce s-a prezentat la Unitatea de Primiri Urgențe cu gâtul umflat. Medicii spun că protocolul și procedurile au fost respectate, iar timpii consemnați în […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Dotări de ultimă generaţie pentru endoscopie digestivă, la Spitalul din Blaj. Investiții de peste 500.000 de lei

Publicat

Spitalul Municipal din Blaj vrea să achiziționeze două truse de videoendoscopie digestivă cu accesorii, pentru secția de Medicină Internă.  Conducearea unității a lansat recent în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) o licitație privind achiziția a maxim două truse de videoendoscopie digestivă cu accesorii. Valoarea totală estimată este între 252.100 și 504.200 de lei. Spitalul […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate