Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

MIERCURI şi JOI: Ateliere literare pentru elevi şi preşcolari, la Biblioteca Județeană ,,Lucian Blaga” Alba. Activităţi în programul „Şcoala Altfel”

Publicat

18301838_154511371751558_9054303395389585498_n Secția pentru copii a Bibliotecii Județene ,,Lucian Blaga” Alba va găzdui în această săptămână o serie de activități cultural-literare reunite sub titlul generic de „Ateliere literare”. Evenimentul se va derula în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Alba, în cadrul proiectului „Școala Altfel” și se va adresa preșcolarilor și școlarilor din municipiul Alba Iulia.

Miercuri 24 mai 2017, oaspeți ai bibliotecii sunt elevii clasei a VI-a de la Școala Gimnazială ,,Mihai Eminescu” din Alba Iulia, coordonați de prof. Mihaela Mateescu. În cadrul atelierului literar “Mari scriitori români”, elevii vor derula activități de familiarizare cu colecțiile bibliotecii și vor avea loc activități interactive de lectură și discuții pe marginea unor pagini importante de literatură pentru copii scrise de mari scriitori români. Atelierul se va încheia cu o vizită în bibliotecă.

Joi, 25 mai 2017, Biblioteca Județeană ,,Lucian Blaga” Alba va primi vizita a 60 de preșcolari de la Grădinița cu program normal nr. 10 din Alba Iulia însoțiți de responsabilul educativ prof. Veronica Andrei. Ei vor participa la atelierul literar intitulat Poveștile cu sunete. Copiii vor face cunoștință cu personajele din cărțile Pinochio, Bambi și Cartea junglei și vor realiza semne de carte.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax