Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

MIERCURI şi JOI: Conferinţa „Managementul carierei” la Alba Iulia. Modele în dezvoltare personală şi profesională pentru tineri şi angajatori

Publicat

program conferinta noiebmrie UAB managementul carierei În perioada 5-6 noiembrie, la Alba Iulia are loc a doua ediţie a conferinţei „Managementul carierei”, în cadrul căreia speakeri cunoscuţi prezintă modele de urmat şi vorbesc despre dezvoltare, evoluție și succes.

Evenimentul se desfăşoară la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia şi va reuni elevi, studenți și absolvenți, cadre didactice, angajatori și speakeri, într-un program intens, structurat pe parcursul a două zile, în cadrul căruia publicul va avea parte de sesiuni dedicate dezvoltării personale și profesionale, ajutor în managementul carierei.

Conferinţa este organizată de Centrul de Informare, Consiliere și Orientare în Carieră al Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia (CICOC-UAB), în parteneriat cu Primăria Municipiului Alba Iulia și Consiliul Județean Alba.

În prima zi a conferinței, începând cu ora 8.30, vor vorbi despre carieră: Nicuşor Ruiu, economist român (fost membru în Consiliul de Administrație al BNR, în prezent consilier al vice-guvernatorului BNR), Marius Ghenea, antreprenor în serie și business-angel (fondator FIT Distribution – grupul care deţine site-urile de comerţ online pcgarage.ro, shopit.ro, pcfun.ro, electrofun.ro, investitor financiar în afaceri de nişă, profesor de business, fondator al reţelei de computere Flamingo, fost CEO al Flanco și autor), Cezar Grigoriu, public speaker, consultant financiar și trainer regional (autorul a două cărți în domeniul financiar), Cristian Oneţiu, antreprenor, autor, business-mentor (unul dintre cei mai tineri antreprenori milionari din România, lifecoach pentru executivi de top și persoane publice).

Intrarea la eveniment se face pe bază de invitaţie nominală, care se distribuie gratuit. Invitaţiile pot fi ridicate în zilele de luni şi marţi (3-4 noiembrie 2014) din cadrul biroului Centrului de Informare, Consiliere și Orientare în Carieră (CICOC) al Universității ,,1 Decembrie 1918” din Alba Iulia (Palatul Apor, parter).

La finalul primei zile vor fi distribuite certificate de participare. AICI, mai multe detalii.

În a doua zi a conferinţei, joi, 6 noiembrie, vor avea loc trei workshop-uri destinate tinerilor, fiecare cu o durată de două ore:

– orele 10.00-12.00, „Primul pas spre cariera mea”, Sala Senatului UAB. Invitat Cristian Onețiu, antreprenor, autor, business-mentor, Centrul Europe Direct Alba Iulia

– orele 12.00-14.00, „Managementul Carierei începe încă din liceu și din facultate”, Sala A9 (UAB). Invitat: Emilia Szuszmann, consilier educațional

– orele 14.00-16.00, „Convergențe calitative ale învățământului superior în domeniul economic cu piața muncii”. Invitați: angajatori din județul Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax