Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

MIERCURI și JOI: Zile dedicate copiilor la Caravana BookLand, în Alba Mall. Muzică, pictură și distracție pentru cei mici

Publicat

Miercuri și joi, copiii sunt aşteptaţi la Caravana BookLand de la Alba Mall. Începând cu ora 18.00, împreună cu talentații elevi de la Palatul Copiilor și Școala de Populară de Artă, micuții vor avea cântat și de pictat.

Antonio Josan, elev în clasa a VII-a, îndrumat de profesorul Tudor Dragoş, va încânta, miercuri, publicul cu un intermezzo de chitară clasică. Miercuri şi joi, de la ora 18.30, atelierul de creație pictură, reconditionarea cărtilor, susţinut de elevii clasei a X a, împreună cu profesorii Sorina şi Leontin Tibacov, va scoate la iveală mari artiști. Creativitatea, libera exprimare și îndemânarea vor fi puse la încercare, iar buna dispoziție va fi lege.

La Caravana BookLand, găsești cele mai noi apariții editoriale, care îți vor face viața mult mai frumoasă și conversațiile mai interesante. Sunt disponibile peste 6000 de titluri de carte de la peste 100 de edituri.

„Pentru că preţuim tradiţia … Bookland continuă şi în acest an, la Alba Mall !Poveştile prind viaţă pe străzile din Alba Mall la cel mai neconvenţional târg de carte găzduit de oraşul tău!” a declarat marketing manager Alba Mall, Anda Bulbucan.

„Anul acesta, BookLand va veni și mai aproape de prietenii săi! Am reorganizat itinerariul Caravanei, am stabilit alte locuri de întâlnire mai accesibile, mai populare, și de ce nu, mai vizitate, și am pregatit momente artistice și culturale care să satisfacă pretențiile tuturor prietenilor cărții: de la cel mai mic pană la cel mai mare”, spune PR Manager BookLand Sorin Lucaci.

Caravana BookLand este fără îndoială cel mai mare târg de carte urban, iar Editura Nemira este mândră să facă parte din acest fenomen cultural. Aşteptăm să ne  întâmpinăm prietenii şi cititorii fideli cu titluri consacrate şi cu cele mai îndrăgite serii de autor. Vrem să le oferim cititorilor noştri cele mai noi aparitii, aşteptându-i în spatiul primitor şi modern pus la dispoziţie de BookLand, declară marketing manager Editura Nemira, Maria Galan.

Despre BookLand

Caravana BookLand este o serie inedită de târguri mobile de carte, muzică, film şi jocuri, aflată la a treia editie, prezentă pe parcursul anului 2013 în 19 oraşe din ţară, timp de 42 de săptămâni (5 martie – 23 decembrie). Conceptul BookLand este unul inovator, atât prin amploarea geografică, cât şi prin formatul dinamic cu servicii integrate puse la dispozitia editurilor (logistică / vânzare / promovare). BookLanderii sunt aşteptati in principalele pieţe, parcuri şi centre comerciale din ţară cu mii de titluri la preţ de producator, premii şi momente de exceptie.

Librăria online www.book-land.ro

Pentru a păstra legătura continuă cu clienţii întâlniţi în Caravană, BookLand a lansat în noiembrie 2011 şi librăria online www.book-land.ro, care oferă peste 27.000 titluri de carte, muzică, film, jocuri, cadouri şi birotică. Pe lângă preţurile reduse cu până la 25%, în fiecare colet clienţii găsesc cadouri variate de la o săptămână la alta. Odată creat contul pe www.book-land.ro, clienţii beneficiază de un voucher de 5 lei, iar prima comandă în valoare de minim 50 lei se livrează cu cost de transport zero.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax