Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Miercuri: Spectacol caritabil la Alba Iulia, susținut de elevi din oraș, pentru beneficiarii unui centru de plasament

Publicat

Liceeni din Alba Iulia se implică într-un eveniment caritabil, pentru a ajuta beneficiarii unui centru de plasament, în apropierea sărbătorilor de iarnă. Sunteți invitați să-i sprijiniți, prin participarea la un spectacol cu muzică și dans, ce va avea loc miercuri, la Casa de Cultură a Studenților.

Evenimentul are ca scop atât promovarea tinerelor talente din oraș, cât și strângerea de fonduri pentru un centru de plasament.

Vor prezenta momente muzicale și de dans, tineri de la Colegiul Național „Horea, Cloșca și Crișan”, Liceul de Arte „Regina Maria”, Școala „Vasile Goldiș” și „Dance to sunrise”.

Spectacolul ”We bring the MERRY in MERRY Christmas” se desfășoară miercuri, 4 decembrie, de la ora 18.00, la Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia.

Acest proiect este realizat de Interact, în parteneriat cu Rotary Alba Iulia, Rotary Alba Iulia Civitas Solis și Casa de Cultură a Studenților.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax