Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Termen limită pentru depunerea unor declaraţii la Direcţia Finanţelor Publice Alba

Publicat

Reprezentanţii Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Alba informează publicul că miercuri, 10 iulie este ultima zi în care se mai pot depune declaraţii ale persoanelor care desfăşoară activităţi economice în mod independent şi cei care solicită scoaterea din evidenţă ca plătitor de TVA.

Miercuri, între orele 8.30 – 18.30, la sediul Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Alba este ultima zi de depunere a următoarelor documente:

 “Declaraţia de menţiuni” – formular 010, 070 sau 020, de către persoanele juridice, asocierile şi alte entităţi fără personalitate juridică, persoanele fizice care desfăşoară activităţi economice în mod independent sau exercită profesii libere şi de către persoanele fizice, altele decât persoanele fizice române care desfăşoară activităţi economice în mod independent sau exercită profesii libere, în vederea înregistrării în scopuri de TVA în urma depăşirii plafonului de scutire de TVA de 220.000 lei (65.000 euro) în luna iunie;

Formularul 096 „Declaraţie de menţiuni privind anularea înregistrării în scopuri de TVA în cazul persoanelor impozabile, înregistrate în scopuri de TVA conform art. 153 din Codul fiscal, care în cursul unui an calendaristic nu depăşesc plafonul de scutire prevăzut la art. 152 din Codul fiscal”, de către persoanele impozabile, a căror perioada fiscală este luna sau trimestrul, care solicită scoaterea din evidenţa ca plătitor de TVA în condiţiile în care nu au depăşit cifra de afaceri de 220.000 lei atât în anul 2012, cât şi în anul în curs până la data solicitării.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax