Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

MIERCURI: Ziua Naţională a Poliţiei Locale la Alba Iulia. Exerciţiu demonstrativ şi turneu de fotbal

Publicat

Miercuri, 21 mai, poliţiştii locali din Alba Iulia vor efectua un exerciţiu demonstrativ complex cu ocazia Zilei Naţionale a Poliţiei Locale. Începând cu ora 13.00, în zona statuii ecvestre a lui Mihai Viteazul situată în Cetatea Alba Carolina, oamenii legii vor arăta practic celor prezenţi situaţii cu care se confruntă în activitatea de zi cu zi. Simularea constă în legitimarea unor persoane recalcitrante, dar şi modul în care se oferă sprijin patrulei care se confruntă cu situaţii grave, precum un atac cu arme albe.

În aceeaşi zi va fi organizat şi un turneu de fotbal. Se va desfăşura prima ediţie a Cupei Poliţiei Locale Alba Iulia. Competiţia se va desfăşura tot miercuri începînd cu ora 10.00 pe terenurile din incinta Grupului Şcolar „Dorin Pavel”. Vor juca echipe ale ale Poliţiei municipiului Alba Iulia, I.S.U. Alba, I.J.J. Alba, C.J. Alba şi diverşi colaboratori.

„Se va putea vedea cum se execută legitimarea unor persoane recalcitrante şi cum se acordă sprijin patrulei care se confruntă cu situaţii grave, în speţă atacul cu arme albe. În afara activităţilor poliţieneşti specifice va mai fi efectuat un exerciţiu cu tehnici de arte marţiale. Exerciţiile prestate (spargeri), sunt folosite ca o demonstraţie de forţă, îndemânare şi intimidare de către toate forţele de intervenţie şi operaţiuni speciale din întreaga lume. Ele demonstrează puterea luptătorilor, îndemânarea, viteza şi coeziunea de grup”, a declarat Ioan Vodă, şeful Serviciului Poliţia Locală Alba Iulia.

foto: arhivă

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax