Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Mihaela Dehelean Mih NU mai este MEMBRU PSD. Dosarul penal a făcut-o să renunţe şi la conducerea APM Alba şi la partid

Publicat

mihaela dehelean Mihaela Dehelean Mih nu mai este membră PSD, conform noului statut al partidului, după ce DNA a dispus începerea urmăririi penale pe numele ei şi a fost trimisă în judecată. Anunţul a fost făcut de liderul PSD Alba, Ioan Dîrzu, care a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, că din punct de vedere politic, „s-a autosuspendat”.

La începutul lunii martie, fosta şefă a APM Alba a fost trimisă în judecată de DNA, pentru fapte de corupţie, într-un dosar privind avizele de mediu pentru Cupru Min.

Citeşte şi Mihaela Dehelean-Mih şi-a pierdut funcţia de director executiv la APM Alba, după ce a fost trimisă în judecată de DNA

„Doamna Dehelean, conform deciziei instanţei judecătoreşti, a fost trimisă în judecată. Totodată, conform noului statut, conform legii 161 ea a trebuit să părăsească funcţia de director al APM Alba. Aşteptăm ca instanţa să-şi spună cuvântul şi cu siguranţă atât ea, cât şi noi vom lua în considerare decizia instanţei. Din punct de vedere politic ea s-a autosuspendat, nu mai este membru PSD până stabilirea sentinţei”, a declarat, în cadrul conferinţei de presă, liderul PSD Alba, Ioan Dîrzu.

Potrivit noului statut al PSD votat în luna martie, membrii de partid trimiși în judecată în cazuri de corupție își pierd funcția din care au fost numiți cu sprijinul PSD și sunt suspendați din funcția politică în care au fost aleși.

Potrivit documentului, membrii de partid condamnați în primă instanță pentru fapte de corupție își pierd automat funcția din partid și sunt suspendați din calitatea de membru de partid.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax