Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

GALERIE FOTO: Mihaela Gherman şi Dragoş Rus au cucerit titlul Miss şi Mister la Liceul Sportiv din Alba Iulia

Publicat

Liceul Sportiv din Alba Iulia şi-a desemnat cei mai frumoşi elevi de clasa a IX-a. După ce au trecut prin probe de foc, cei 12 boboci au aflat decizia juriului. În urma notelor obţinute, premiul de Mister i-a revenit lui Dragoş Rus, iar Miss a fost aleasă Mihaela Gherman.

Tema balului a fost personalizată în funcţie preferinţele participanţilor, tinerii având ocazia de a-şi face prezentările după propriile pasiuni.  În timp ce unii au ales sporturi, alţii au avut ca principală pasiune somnul, însă toţi au fost apreciaţi de spectatorii, care au umplut până la refuz Casa de Cultură a Studenţilor. De la pantomime, până la momente muzicale, sportivii s-au dovedit a fi competitivi, indiferent de domeniu, iar demonstraţiile lor au fost încununate cu aplauze.

De departe, unul dintre cele mai haioase şi mai dificile momente pentru concurenţi a fost proba de cultură generală. Întrebările din concurs au fost diverse, plimbând concurenţii atât prin domeniul sportiv, cât prin istorie sau geografie. Chiar dacă tinerii şi-au găsit cu greu cuvintele pentru a enumera vecinii judeţului, fiecare dintre ei au răspuns cu corect la cel puţin una dintre întrebări.

Alba24.ro a fost alături de boboci şi a oferit din nou două mp4 playere, pentru Miss şi Mister Alba24.ro. Miss Alba24.ro a fost aleasă Mihaela Gherman, în vreme ce titlul de Mister Alba24.ro i-a revenit lui Flaviu Popa. Premiul de Miss Popularitate i-a fost acordat Andreei Beldian, iar mister popularitate a fost desemnat Sebastian Culda.

Balul elevilor de la Liceul Sportiv s-a dovedit a fi unul pe gustul spectatorilor. Petrecerea tinerilor a continuat în Clubul „IQ Fashion”, unde Alessia a încins atmosfera.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Iulia Soporan

    vineri, 28.10.2011 at 14:24

    super , super , suuuper :*

  2. Bianca

    sâmbătă, 29.10.2011 at 08:19

    Andreea Beldian *

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax