Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

GALERIE FOTO: Mihaela Gherman şi Dragoş Rus au cucerit titlul Miss şi Mister la Liceul Sportiv din Alba Iulia

Publicat

Liceul Sportiv din Alba Iulia şi-a desemnat cei mai frumoşi elevi de clasa a IX-a. După ce au trecut prin probe de foc, cei 12 boboci au aflat decizia juriului. În urma notelor obţinute, premiul de Mister i-a revenit lui Dragoş Rus, iar Miss a fost aleasă Mihaela Gherman.

Tema balului a fost personalizată în funcţie preferinţele participanţilor, tinerii având ocazia de a-şi face prezentările după propriile pasiuni.  În timp ce unii au ales sporturi, alţii au avut ca principală pasiune somnul, însă toţi au fost apreciaţi de spectatorii, care au umplut până la refuz Casa de Cultură a Studenţilor. De la pantomime, până la momente muzicale, sportivii s-au dovedit a fi competitivi, indiferent de domeniu, iar demonstraţiile lor au fost încununate cu aplauze.

De departe, unul dintre cele mai haioase şi mai dificile momente pentru concurenţi a fost proba de cultură generală. Întrebările din concurs au fost diverse, plimbând concurenţii atât prin domeniul sportiv, cât prin istorie sau geografie. Chiar dacă tinerii şi-au găsit cu greu cuvintele pentru a enumera vecinii judeţului, fiecare dintre ei au răspuns cu corect la cel puţin una dintre întrebări.

Alba24.ro a fost alături de boboci şi a oferit din nou două mp4 playere, pentru Miss şi Mister Alba24.ro. Miss Alba24.ro a fost aleasă Mihaela Gherman, în vreme ce titlul de Mister Alba24.ro i-a revenit lui Flaviu Popa. Premiul de Miss Popularitate i-a fost acordat Andreei Beldian, iar mister popularitate a fost desemnat Sebastian Culda.

Balul elevilor de la Liceul Sportiv s-a dovedit a fi unul pe gustul spectatorilor. Petrecerea tinerilor a continuat în Clubul „IQ Fashion”, unde Alessia a încins atmosfera.


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

2 Comentarii

2 Comments

  1. Iulia Soporan

    vineri, 28.10.2011 la 14:24

    super , super , suuuper :*

  2. Bianca

    sâmbătă, 29.10.2011 la 08:19

    Andreea Beldian *

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

EVENIMENT

”Oamenii mor oricum. Și cu, și fără sistem” – răspunsul cinic al CNAS, după 17 zile de blocaj total în Sănătate

Publicat

card sanatate

Răspuns cinic al CNAS, în contextul în care pentru a 17-a zi la rând, platforma online care gestionează cardurile naționale de sănătate este total blocată. ”Oamenii mor oricum. Și cu, și fără sistem” a spus purtătorul de cuvând al instituției. Pacienții reclamă că ”numai bolnavii în stare gravă mai beneficiază de serviciile medicilor de familie, […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Spectacole gratuite de teatru la Alba Iulia cu trupa Skepsis. Programul verii

Publicat

a

Ca în fiecare an, trupa de teatru Skepsis propune publicului în lunile Iulie şi August un program atractiv de spectacole în aer liber la poarta a IV-a a Cetăţii. Primul weekend vesel cu Skepsis! Ca şi cum vara nu ar fi de-ajuns, ne vom încălzi în acest weekend cu două spectacol de Commedia dell Arte […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

FOTO ȘTIREA TA: Turmă de oi în putrefacție, la câțiva kilometri de Alba Iulia. Imaginile groazei în pădurea Bărăbanț

Publicat

o

Imaginile groazei, lângă Alba Iulia. Zeci de oi moarte au fost abandonate în pădurea dintre Bărăbanț și Șard, la doar câțiva kilometri de oraș. Un cititor Alba24 a trimis o serie de fotografii incredibile. În fotografii se pot observa oile moarte de mult timp, intrate deja în putrefacție. Aproape, un câine este legat în lanți […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Statul la calculator poate avea efecte dezastruoase asupra organismului. Cum poți să eviți durerile de gât și spate

Publicat

munca birou

O zi de lucru petrecută la birou poate avea și ea efecte negative asupra corpului tău. Din cele opt ore pe zi de la birou, probabil petreci cinci sau șase dintre ele pe scaun în fața unui monitor. Există modalități prin care poți să eviți durerile de gât și de spate. Sfaturile lui John Cinkay, […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate