Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Mihaela Mih Dehelean este noul director al Agenției pentru Protecția Mediului Alba. Se anunță schimbări și la Garda de Mediu

Publicat

PSD Alba câștigă teren la conducerea instituțiilor publice din Alba. După ce social-democrata Marcela Dărămuș a fost numită inspector adjunct al ISJ Alba, PSD își propulsează oameni și la Agenţia pentru Protecţia Mediului (APM) și Garda de Mediu Alba.

Agenția Pentru Protecția Mediului Alba are, de miercuri, o nouă conducere. Este vorba despre social-democrata Mihaela Mih-Dehelean care a fost numită, prin ordin al ministrului Rovana Plumb, noul director al agenției. Din august, se anunță schimbări și la conducerea Gărzii de Mediu, unde PSD Alba l-a propus în funcție pe Dănuț Hălălai.

Mihaela Mih-Dehelean va prelua frâiele APM Alba din 1 august 2012. De profesie jurist, aceasta este membru PSD Alba. La alegerile locale din acest an, Dehelean a candidat pentru un post în Consiliul Județean Alba.

Până în prezent, interimatul instituției a fost deținut de Gheorghe Nicolai. Acesta a fost trecut în funcţia de șef șerviciu la departamentul Monitoring din cadrul Agenției.

Se anunță schimbări și în conducerea Gărzii de Mediu Alba. Președintele PSD Alba, Ioan Dîrzu, a declarat că partidul l-a propus pentru funcția de director al acestei instituții pe Dănuț Hălălai, președintele PSD Teiuș. Instalarea acestuia în funcție depinde de decizia Ministerului Mediului și de organizarea unui concurs în  acest sens.

Actuala directoare a Gărzii de Mediu Alba, Rosa Komaroni, se află în concediu de odihnă, din data de 25 iulie până în 20 august. Pe această perioadă, conducerea instituției a fost preluată de comisar Ronița Stan.

Flavia NICOLAE

Adina E. CURTA

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

6 Comentarii

6 Comentarii

  1. popecu ion

    miercuri, 01.08.2012 at 14:17

    foarte bina!! poate ii gaseste si la domnisoara de la secretariat ceva mai bun de facut..ca postu ala nu i se potriveste.!! dupa ce ca mai e si platita din bani contribuabilor, nu stie sa se poarte si sa vb. cu oamenii!!

  2. vali

    miercuri, 01.08.2012 at 14:35

    Iar numiti in functii de conducere persoane care nu au nici in clini ,nici in maneca cu protectia mediului? Un jurist se ocupa de litigii intr-o institutie. In PSD,printre membri, nu aveti si absolventi a unei facultati de profil?Si daca nu, lasti postul pentru un competent in domeniu.

  3. ANONIM

    miercuri, 01.08.2012 at 15:10

    Asa este domnule „popecu”,aveti dreptate,domnisoara de la secretariat ar avea o gramada de alte activitati de facut,avand in vedere studiile ei ,dar a preferat sa fie ,ATENTIE ,asistent -manager la o institutie in care crede si unde este vazuta foarte bine de toti colegii si de toata lumea care paseste pragul secretariatului.Era frumos si potrivit daca faceati un comentariu referitor la investirea in functie a D-nei Mihaela Mih Dehelean ,nu sa aduceti comentarii la adresa unui om de care eu personal si pot vorbi cred in numele marii majoritati,sa nu zic chiar a tuturor,sunt foarte multumit si mi-as dori ca in toate institutiile sa fiu intampinat de astfel de oameni.

  4. MUTU CARMEN

    miercuri, 01.08.2012 at 15:54

    Stimate domnule POPECU ( ? ),sunt „domnisoara de la secretariat” si vreau sa va comunic elegant si civilizat ca as avea multe de facut ,poate mai bune si sunt de acord cu dvs ca nu mi se potriveste postul in acceptiunea prafuita de „secretara”pe care o imbratiseaza majoritatea oamenilor,deoarece am diplome datorita carora pot „baga in buzunar” pe multi ,dar am venit la aceasta institutie cu tot dragul pe postul de ASISTENT MANAGER ,am investit suflet pt ca Mediul este ceva in care cred,am colegi minunati,de o verticalitate profesionala incontestabila si toate acestea ma fac sa-mi fie drag locul meu de munca.Cred cu tot sufletul ca majoritatea celor care imi intra in birou nu au motive sa se planga de felul cum ma port sau cum le vorbesc,DIMPOTRIVA.Dar,respect si ma inclin si in fata parerilor negative!

    • Nico A

      joi, 09.04.2015 at 10:35

      Bravo!

  5. CIPM SEBES

    miercuri, 01.08.2012 at 19:47

    Ii felicitam pe noul director al APM si noul comisar sef al GM Alba si vrem sa-i vedem CUM SE PREZINTA la examenul cu tema : POLUAREA DE LA SEBES.
    ACEST EXAMEN AL SERIOZITATII SI PROFESIONALISMULUI A FOST PICAT DE CATRE TOTI PRECEDESORII LOR CU NOTA 1 (UNU)!!!???

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax