Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Mihai Beldie Junior, vicecampion național la Viteză în Coastă

Publicat

Automobilistul Mihai Beldie Junior a cucerit titlul de vicecampion național la campionatul de viteză în coastă, clasa H2. Sezonul automobilistic 2011 s-a încheiat, iar cei mai merituoși sportivi din automobilismul românesc au fost premiați de către Federația Română de Automobilism Sportiv.

Gala Campionilor a fost organizată la Sinaia, iar, după un an competițional disputat până în ultima clipă de concurs, Mihai Beldie Junior a reușit un rezultat de excepție, ținând cont a a putut participa doar la o parte din etapele de concurs.

Mihai a reprezentat județul Alba și, după un parcurs bun, a încheiat campionatul pe poziţia de Vicecampion Național al Clasei H2. ”Este o răsplată a muncii oamenilor din jurul meu. Sacrificiile și pasiunea investite sunt răsplătite cu un rezultat de care sunt foarte mândru. A fost un an dificil din punct de vedere financiar și îmi doresc ca în sezonul următor să găsesc resursele materiale pentru a participa la un program competițional complet și pentru a câștiga titlul de campion național”, a declarat Mihai Beldie Junior.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax