Connect with us
Publicitate

SPORT

Mihai Dăscălescu: ”Ne trebuie mai mult curaj”. Unirea a mai parafat două transferuri

Publicat

Directorul sportiv al Unirii Alba Iulia, Mihai Dăscălescu, este mulțumit de punctul obținut sâmbătă de formaţia „alb-negrilor” și este conștient de valoarea echipei întâlnite în cea de a treia rundă a campionatului. Uniriștii au mai transferat sâmbătă încă doi jucători: portarul Bogdan Farcaș și atacantul Marian Tănasă.

Totuși, oficialul Unirii consideră că echipa pe care o pregătește mai are nevoie de curaj. ”Am întâlnit o echipă cu jucători valoroși, cu condiții financiare foarte bune. Sunt supărat, pentru că în prima repriză am avut  o fază asemănătoare cu cea din care oaspeții au primit penalty, iar nouă ni s-a refuzat lovitură de la 11 metri. Un lucru pozitiv la echipa noastră a fost atitudinea jucătorilor. Ne trebuie mai mult curaj. Pascal consider că este cel mai bun portar din seria noastră. Încet, încet, am definitivat și lotul, am semnat contractele cu Bogdan Farcaș și Marian Tănasă”, a declarat Mihai Dăscălescu, director sportiv FC Unirea Alba Iulia.

Pavel Hanciuc ”Ciuche” e noul maseur al Unirii

Unirea Alba Iulia a avut la meciul de sâmbătă un nou membru în staff. Este vorba de  maseurul Pavel Hanciuc, zis ”Ciuche”, trecut și pe la echipele CS Vulcan, CS Zlatna, Europa Alba Iulia, iar acum pentru maseurul din Vulcan, a venit momentul să facă parte din staff-ul echipei  ”fanion” a județului Alba. ”Eu sunt bucuros că am ajuns la Alba Iulia și sper să ajut cât mai mult echipa”, a declarat noul maseur al echipei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax