Connect with us
Publicitate

SPORT

Fotbal, Liga a IV-a. Mihai Manea, Europa Alba Iulia: ”În momentul de față avem a treia șansă la primul loc”

Publicat

După remiza cu CSO Cugir, Europa Alba Iulia se află pe locul trei în clasamentul Ligii a IV-a, la două puncte de liderul Performanța Ighiu.

Chiar dacă  nu a reușit să se impună în derby-urile cu contracandidatele, Europa Alba Iulia continuă să spere la accederea la barajul de promovare. ”În momentul de față, plecăm cu a treia șansă, mai avem 33% șanse la promovare. Depindem și de jocul celorlalte echipe, nu depindem numai de noi, asta e părerea mea, șanse de promovare sunt până la final”, a declarat Mihai Manea, antrenor principal Europa Alba Iulia.

Aparent, trupa pregătită de Manea va avea un program mai ușor în comparație cu CSO Cugir și Performanța Ighiu. Chiar și așa antrneorul albaiulienilor consideră că toate partidele au un grad de  dificultate ridicat.”Pot spune că față de celelalte echipe avem un program mai facil, dar dacă ne uităm la clasament avem meciuri grele pentru că vom da peste echipe angrenate în lupta pentru evitarea retrogradării”, a mai spus  Manea. După ce au fost de multe ori acuzați că „umblă cu indirecte”, fotbaliștii de la Europa au dat cărțile pe față. ”Sincer să fiu, noi nu umblăm cu asemenea lucruri, noi nu am fost ajutați de arbitraj cum au zis unii, nu am stimulat pe nimeni și ne bazăm doar pe noi și pe echipa noastră”, a mai spus antrenorul Europei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax