Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Mihai Pandelea, autorul crimei din blocul M3 din Alba Iulia, rămâne în arest preventiv pentru încă 30 de zile. Decizia nu este definitivă

Publicat

mihai pandelea, criminalMihai Pandelea, autorul cumplitei crime din M3, rămâne în arest preventiv. Inculpatul a fost prezentat miercuri la Tribunalul Alba, cu propunerea de prelungire a arestului preventiv pentru încă 30 de zile, care a fost admisă de instanţă. Mandatul cuprinde perioada 8 martie – 6 aprilie. Decicizia nu este definitivă și poate fi atacată la Curtea de Apel. 

Miercuri, 2 martie, Tribunalul Alba a admis propunerea formulată de procurori, de prelungire a arestării preventive pentru Mihai Pandelea, pe o durată de 30 zile, începând cu data de 8 martie 2016 până la 6 aprilie 2016 inclusiv.

Tribunalul Alba a respins cererea inculpatului (prin avocat) de înlocuire a arestului preventiv cu controlul judiciar.

Hotărârea Tribunalului Alba nu este definitivă, poate fi atacată cu contestaţie în 48 de ore de la comunicare. Competenţa de soluţionare a contestaţiei revine Curţii de Apel Alba Iulia.

Tânărul de 26 de ani a fost reținut în data de 6 februarie de procurori după ce asupra lui s-au găsit suficiente probe care îl incriminau de uciderea Alinei Tănăsie, o tânără la care apela pentru servicii sexuale. Acesta și-a recunoscut fapta la doar câteva ore de la reținere. 

Potrivit anchetatorilor, în noaptea de 2/3 februarie 2016, în timp ce se aflau într-un apartament situat în municipiul Alba Iulia, judeţul Alba, unde locuia cu chirie victima Alina Bianca Tănăsie, în vârstă de 23 de ani, inculpatul i-a aplicat mai multe lovituri cu două cuţite, cauzându-i leziuni care au produs decesul, iar, după acţiunea de suprimare a victimei, a sustras mai multe bunuri personale ale acesteia, respectiv o tabletă, trei telefoane mobile, o geantă personală conţinând portofel, card bancar, acte de identitate, şi alte înscrisuri, luând cu el şi cuţitele cu ajutorul cărora a comis fapta, în scopul de a acoperi urmele infracţiunii.

În seara crimei, Mihai Pandelea, ar fi avut o convorbire telefonică cu victima pentru a apela din nou la serviciile sale, așa cum obișnuia de ceva vreme.

Mira, cum era numită Alina pe site-urile de profil, nu s-a gândit nicio clipă că acel telefon îi va aduce sfârșitul. Tânăra l-a așteptat la apartamentul unde stătea cu chirie, în blocul M3 din Alba Iulia.

Mihai a ajuns la ea până la miezul nopții, în jur de ora 23.00 și cel mai probabil nu a durat foarte mult până i-a aplicat loviturile de cuțit care i-au adus decesul pe loc.

Acesta a folosit două cuțite de bucătărie cu care a înjunghiat-o de aproximativ 9-10 ori în zona cervicală. Apoi a furat mai multe bunuri personale ale acesteia, respectiv o tabletă, trei telefoane mobile, geanta în care erau portofelul, un card bancar, acte de identitate şi alte documente, luând cu el şi cuţitele cu ajutorul cărora a comis crima. Acesta a abandonat toate bunurile, în oraş.

VEZI ȘI:  Autorul CRIMEI din Blocul M3 dădea note prostituatelor pe care le frecventa. Mihai Pandelea oferea detalii pe forumuri

UCIGAȘUL escortei și-a recunoscut fapta. Mihai Pandelea i-a aplicat Alinei Tănăsie în jur de 10 lovituri de cuțit. Filmul CRIMEI

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Adam

    miercuri, 02.03.2016 at 19:34

    Tataie, delirezi rau…iar ai scapat la calculatorul nepotilor?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax