Connect with us
Publicitate

SPORT

Mihai Pascal, din nou îngerul păzitor al Unirii. Intervențiile portarului, decisive în jocurile ”alb-negrilor”

Publicat

Unirea Alba Iulia a avut șașe jocuri dificile în acest debut de campionat, iar echipa a izbutit să adune opt puncte. Unul dintre cei mai merituoși fotbaliști ai Unirii este portarul Adrian  Mihai Pascal (foto, în portocaliu). Acesta a avut intervenții extraordinare, ce au condus echipa spre victorie sau spre obținerea unei remize.

În pofida evoluțiilor bune, Pascal rămâne modest și după jocul de la Bistrița, în care consideră că Unirea merita să obțină un punct. ”A fost un joc în care cred eu că puteam să scoatem un punct cu puțină atenție. E greu să scoți un rezultat bun când joci cu Bistrița, Timișoara și nu dai gol”, a declarat Mihai Pascal.

Acesta a dezvăluit și secretul formei sale excelente din acest debut de campionat și recunoaște că și antrenorul cu portarii, Raul Unchiaș are un mare merit pentru evoluțiile sale. „Secretul meu, dacă pot să spun așa, e munca, seriozitatea, ăsta e atuul meu. Raul Unchiaș are și el un merit mare. Chiar atunci când am început cantonamentul cu Roti (n.r. – Gabriel Rotaru), am cerut să aducă un antrenor cu portarii. El nu avea timp de noi și a adus un antrenor cu portarii. Oricum, are și el un atu în evoluțiile mele”, a adăugat Pascal.

Chiar dacă tocmai au încheiat jocul cu bistrițenii, gândul ”alb-negrilor” zboară deja la jocul cu Gaz Metan Severin. ”Sperăm să nu primim nici noi gol cu ei și să le dăm gol, dacă ei nu vor lua cu Timișoara. Ar însemna mult pentru noi să fim primii care marcăm împotriva lor. Sper să nu mai repetăm greșeala din meciul ăsta. Gaz Metan e o echipă cu pretenții, dar nu e de neînvins”, a mai spus Mihai Pascal.

Pus să compare actuala echipă cu cea din sezonul trecut, portarul unirist și-a găsit cu greu cuvintele, mărturisind că doar la finalul sezonului se va vedea care echipă a fost mai bună. ”La noi contează unitatea grupului, pe asta ne bazăm. Eu acum nu pot să zic dacă e mai puternică sau mai puțin puternică echipa decât în sezonul trecut. Avem drum lung până la îndeplinirea obiectivului. E un lot echilibrat, nu pot să spun că e mai slab sau mai bun, deși era bun și un Boboc sau un Spătaru. Eu zic că pe linia de fund stăm bine, dar  avem nevoie și de ofensivă, pentru a câștiga un joc”, a spus uniristul.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax