Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Mihai Tudose: Pensiile militare rămân în vigoare. „Toată lumea vrea să iasă la pensie acum, să nu se modifice legea”

Publicat

mihai tudose Pensiile militare vor rămâne în vigoare, a anunţat premierul Mihai Tudose, joi, la începutul şedinţei de Guvern. Potrivit acestuia, mii de militari vor să iasă la pensie, de teamă să nu se modifice legea.

„Celebrele pensii militare au cauzat nişte hemoragii extraordinare în sistemele militare. Toată lumea vrea să iasă la pensie acum, să nu se modifice legea ca să nu cumva să nu o mai prindă pe aia bună”, a spus Tudose.
Acesta a precizat că vor să iasa la pensie militari care pot aduce plus valoare.

„Pleacă mii de oameni din sistem, la vârste la care trebuiau să aducă plus valoarea în sistemele din care fac parte. Nu se va întâmpla aşa ceva. Ministrul Ţuţuianu (n.red. ministrul apararii) a găsit o formulă prin care acest sistem să rămână în vigoare, indiferent de ceea ce se întâmplă cu legea pensiilor”, a spus premierul.
Reamintim că recent ministrul Muncii a cerut baza de date de la instituţii privind pensiile speciale fără să spuna dacă vor fi luate măsuri în acest sens.
„Au fost făcute foarte multe modificări la legea pensiilor in ultimii ani. (…) vrem sa avem toata baza de date tocmai pentru a putea corecta sistemul. Altfel, nu putem vorbi despre o lege corectă” a spus Olguţa Vasilescu.

surse hotnews.ro, gov.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate