Connect with us
Publicitate

AIUD

Mii de artificii și petarde, confiscate de Poliția Alba în ultima zi din 2019. Acțiune în colaborare cu luptătorii SAS

Publicat

politia mascati

Polițiștii din Sebeș, sprijiniți de polițiștii Serviciului pentru Acțiuni Speciale și de polițiști locali, au confiscat peste 6000 de obiecte pirotehnice, în cadrul unei acțiuni organizate în 31 decembrie, într-o piață din municipiu.

Cu această ocazie, polițiștii au depistat 9 persoane, cu vârste cuprinse între 22 și 32 de ani, toate din municipiul Sebeș, care dețineau sau ofereau spre comercializare, fără drept, articole pirotehnice de diferite categorii și dimensiuni.

Asupra lor au fost găsite 6.170 de articole cu conținut pirotehnic precum și suma de 4.827 de lei, provenită din comercializarea acestui tip de articole.

Față de cele 9 persoane, polițiștii continuă cercetările sunt aspectul săvârșirii infracțiunii de efectuare fără drept de operațiuni cu articole pirotehnice, iar cele 6.170 de articole pirotehnice precum și suma de 4.827 lei au fost confiscate.

Tot marți, 31 decembrie 2019, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Aiud au depistat, pe raza localității Vălișoara, comuna Livezile, doi tineri, de 22 și 25 de ani, din județul Mureș, care aveau asupra lor 153 de articole pirotehnice.

Și în acest caz a fost întocmit dosar penal, iar articolele pirotehnice au fost confiscate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax