Connect with us
Publicitate

SPORT

Mijlocaşul Unirii, Dragoș Boboc – incert pentru jocul cu Vâlcea

Publicat

Mijlocașul stânga al Unirii, Dragoș Boboc, a încheiat meciul cu FC Bihor cu o accidentare, fiind suspect de ruptură musculară sau întindere.

”După meci, am crezut că e ruptură sau întindere, acum vom vedea la antrenament cum mă simt, voi face o alergare ușoară. Sper să joc cu Vâlcea și să nu las echipa la greu”, a declarat Dragoș Boboc.

Fotbalistul a acceptat să vorbească și despre jocul de miercuri de la Vâlcea, dispută pe care o consideră a fi una dificilă. ”E un meci greu, noi mergem să jucăm, peste tot am vrut să scoatem punct, vom vedea dacă e să scoatem. Nu avem deloc noroc”, a mai spus Boboc. Acesta este optimist în ceea ce privește îndeplinirea obiectivului și anume evitarea retrogradării. ”Șanse sunt să evităm retrogradarea, suntem acolo în clasament, cu ACU, cred că sunt șanse. Nu a am dat un gol, de cinci etape”, a încheiat fotbalistul.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax