Connect with us
Publicitate

ABRUD

Miliardarul Benyamin Steinmetz, investitor în proiectul de la Roşia Montană, dat în urmărire generală de Poliția Română

Publicat

Miliardarul Benyamin Steinmetz – unul dintre cei mai bogaţi oameni de afaceri israelieni şi investitor în proiectul Roşia Montană din România – a fost dat în urmărire generală de Poliția Română după ce a fost condamnat la 5 ani de detenție pentru constituire de grup infracțional organizat în dosarul Ferma Băneasa, potrivit site-ului Poliției.

Și Tal Silberstein – fost consultant politic al premierilor Adrian Năstase și Călin Popescu Tăriceanu și al fostului președinte Traian Băsescu – a fost dat în urmărire generală după condamnarea la 5 ani de detenție din dosarul Ferma Băneasa.

Cei doi se află în Israel, însă potrivit procedurii, Poliția trebuie să îi dea în urmărire generală pe teritoriul României, apoi să ceară emiterea unui mandat de arestare internațională.

Mandatul internațional ar putea fi pus în aplicare de Poliția israeliană sau de Interpol, dacă cei doi vor părăsi Israelul.

Benyamin Steinmetz, un magnat în segmentul de minerit al diamantului a fost considerat cel mai bogat evreu şi unul dintre cei mai bogaţi oameni din lume. A fost locul 178 mondial, cu o avere estimată la 7,4 miliarde de dolari. Este unul dintre investitorii proiectului minier de la Roşia Montană.

Sursă: G4Media.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax