Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Militar din Alba Iulia descoperit decedat în pădurea Schitului. În cauză se fac cercetări

Publicat

Un angajat al unei unități militare din Alba Iulia a fost găsit spânzurat, joi dimineață, într-o pădure din apropierea municipiului. Corpul tânărului de doar 26 de ani a fost descoperit întâmplător de o persoană care se afla la cules de ciuperci.

Din primele informații, bărbatul a plecat miercuri de la serviciu și nu a mai fost văzut de atunci. Bărbatul a fost descoperit într-o pădure din zona Schitului. Bărbatul era angajat al Unităţii Militare 684, din Alba Iulia. În cauză sunt efectuate cercetări.

Raportul medico-legal efectuat asupra cadavrului a arătat că moartea a survenit prin spânzurare, iar pe corpul acestuia nu au fost găsite urme de violență. Tânărul nu a lăsat bilet de adio.

Acesta locuia cu părinții, în cartierul Micești din Alba Iulia. Nu era căsătorit.

Militarul se numeşte Corneliu Jurcă-Ciotlăuş. Caporal clasa a treia la Batalionul 136 Geniu „Apulum”, tânărul fusese testat psihologic în 2011 şi 2012 şi declarat apt.

UPDATE: Vă prezentăm comunicatul IPJ Alba: “În data de 7.06.2012, în jurul orei 6.30, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată prin SNUAU 112 de către un cetăţean din municipiul Alba Iulia, cu privire la faptul că în pădurea din zona Schit, de pe raza municipiului Alba Iulia, a fost găsit cadavrul unei persoane.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliţie Municipiului Alba Iulia, care a găsit cadavrul lui J.C., de 26 de ani, din Alba Iulia, angajat al unei unităţi militare din Alba Iulia, spânzurat de ramura unui arbore.

La examinarea sumară a cadavrului, pe acesta nu au fost evidenţiate urme de violenţă, acesta fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală Alba, în vederea efectuării necropsiei.

Din primele verificări effectuate, s-a stabilit faptul că, în data de 6.06.2012, ora 15.30, bărbatul a plecat de la serviciu fără să mai ajungă la domiciliu, iar, în data de 7.06.2012, unitatea militară a constatat lipsa acestuia de la serviciu.

Militarul nu avea probleme în familie şi nici la serviciu.

În urma necropsiei efectuate de către medicul legist, s-a stabilit că decesul a fost cauzat de asfixie mecanică prin spânzurare”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax