Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Militar francez, găsit mort în camera unui hotel din București, înjunghiat cu o foarfecă în gât

Publicat

Un militar francez a fost găsit mort într-o cameră de hotel din București cu o foarfecă pe piept, care indica o înjunghiere în zona gâtului. 

Din primele informații, este vorba despre un militar din cadrul Forțelor Armate Franceze. Ușa camerei nu ar fi prezentat urme de forțare, iar în interior nu sunt semne ale unei lupte, potrivit G4Media.ro.

Bărbatul era cazat împreună cu alți militari francezi la Hotel Pullman din data 3 noiembrie 2022, camerele fiind rezervate până la data de 3 ianuarie 2023.

Militarul a fost descoperit decedat după ce o cameristă angajată a hotelului a intrat în cameră, după ce bărbatul nu a răspuns la ușă.

Potrivit surselor, la fața locului nu au fost descoperite urme de forțare a ușii de la intrarea, care era încuiată pe dinăuntru, iar în interior nu au fost observate urme de răvășire.

Victima, un bărbat în vârstă de 41 de ani, era militar în cadrul Forțelor Armate Franceze.

UPDATE: 

Militarul ar fi fost găsit de o cameristă, în jurul orei 11. Foarfeca a fost găsită pe pieptul acestuia, dar avea răni la gât.

Este de așteptat ca autoritățile franceze să preia ancheta. Autoritățile vor viziona imaginile de pe camerele de supraveghere și vor verifica sistemul electronic cu cartel de acces în cameră.

Nu a lăsat bilet, iar autoritățile nu au avut acces la telefonul său.

Foto: arhiva, rol ilustrativ

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. gelu stoian

    duminică, 06.11.2022 at 14:03

    !!! ??? Cum asa ????? Cu cheia in interiorul camererii, si cu usa inchuiata ?????????????? Cine i-a Infipt foarfeca in gat ??????????????????? Martienii ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax