Connect with us
Publicitate

CÂMPENI

Militarii din Alba Iulia se instruiesc în aer liber, într-o tabără din Arieșeni. Ce antrenamente fac

Publicat

Mai mulți militari ai Batalionului 136 Geniu ”Apulum” din Alba Iulia se instruesc pentru concursurile aplicativ-militare de iarnă, în zona Arieșeni din județul Alba.

Mai exact sub oordonarea sublocotenentului Macovei Sergiu din Brigada 10 Geniu ”Dunărea de Jos” militarii se antrenează pentru călirea fizică prin folosirea factorilor naturali și adaptarea organismului la temperaturi scăzute, formarea deprinderilor de orientare și deplasare în teren muntos pe timp de iarnă, în condiții atmosferice diferite și perfecționarea mișcărilor de front cu schiuri și pe schiuri.

De asemenea, militarii vor parcurge teme de pregătire specifice, în condiții de concurs, precum: probe de schi alpin, biatlon, ștafetă sau patrulă.

Militarii cu cele mai bune rezultate obținute la finalul acestei perioade de pregătire, vor face parte din lotul Brigăzii 10 Geniu ”Dunărea de Jos”, care va participa la etapa finală a concursurilor aplicativ-militare de iarnă organizată la nivelul Forțelor Terestre.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax