Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Mini-talcioc, bazar, yard sale de weekend în Alba Iulia. “Târg, troc, joc și foc” în Cetatea Alba Carolina

Publicat

Mini-talcioc, bazar, yard sale de weekend în Alba Iulia: Spațiile RYMA din Cetate vor găzdui sâmbătă, 28 septembrie, evenimentul “Târg, troc, joc și foc”.

Organizatorii spun că este vorba despre un fel de talcioc/bazar/yard sale de lucruri care au devenit nefolositoare, combinat cu schimb de produse între vânzători. 

Nu vor lipsi nici posibilitățile de joacă pentru cei mici, în incinta parcului de joacă „Aventura din Cetate”. Totul se va finaliza la lăsarea serii cu socializare în jurul vetrei de foc.

Evenimentul este la a doua ediție și a pornit inițial anul trecut de la un târg și schimb de produse între mămici: jucării, hăinuțe și obiecte ținute prin depozite sau poduri au fost aduse și valorificate la YARD SALE, în loc să fie aruncate.

La solicitarea publicului anul acesta târgul va fi dedicat și altor genuri de produse, transformându-se într-un adevărat bazar dar și în spațiu pentru troc între comercianți.

”Vă încurajăm să vă scoateți lucrurile nefolositoare la vânzare, indiferent de volumul lor, avem spațiu destul de expunere pentru toate și pentru toți!

Copiii se pot bucura gratuit de parcul nostru de joacă iar ziua se va finaliza cu un foc de tabară! Vă așteptam așadar la joacă și la cumpărături de chilipiruri începând cu ora 11:00!

Pentru informatii si inscrieri cu standuri (pretul este de 20 de lei/stand) , va stam la dispozitie la tel. 0744152748.

În caz de vreme nefavorabilă, târgul va avea loc înăuntru în galeria de Artă de la Spațiile RYMA și sub pavilionul de 20 de metri pătrați de la locul de joacă” au transmis organizatorii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate