Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Minivacanţa de Paşti: Elevii recuperează zilele libere de 2 şi 3 mai în weekend, sâmbăta

Publicat

elevi

Zilele libere de Paşti din perioada 1-6 mai, vor fi recuperate de elevi, sâmbăta. Astfel, ziua de 2 mai din mini-vacanţa elevilor va fi recuperată sâmbătă, 20 aprilie. În judeţul Alba, ziua de sâmbătă în care vor fi recuperate orele de curs neefectuate din 3 mai urmează să fie stabilită de consiliul de administraţie al inspectoratului şcolar, săptămâna viitoare.

În primele şase zile ale lunii mai, elevii din România se vor bucura de o mini-vacanță. Decizia a venit din partea Ministerului Educației care a hotărât să prelungească vacanţa de Paşti a elevilor, începând din 1 mai şi până în 6 mai, la fel ca şi în sectorul public. Pentru zilele libere din 2 şi 3 mai elevii sunt nevoiţi să vină într-o zi de sâmbătă la şcoală pentru recuperarea cursurilor.

Ministerul Educaţiei a anunţat, printr-un comunicat de presă, că orele de curs neefectuate de în 3 mai ”vor fi recuperate în oricare din zilele de de sâmbătă, începând cu 27 aprilie, dar nu mai târziu de de 25 mai”. Potrivit comunicatului, inspectoratele şcolare judeţene au obligaţia să comunice în timp util unităţilor şcolare din subordine ziua de sâmbătă în care vor fi recuperate cursurile din 3 mai.

Camelia TOMA

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax