Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Miniexcavator și perie de măturat stradal pentru Serviciul pentru Situații de Urgență al comunei Șona. Licitație, lansată în SEAP

Publicat

Serviciul Public pentru Situații de Urgență al comunei Șona va fi dotat cu un miniexcavator și o perie pentru măturat stradal, pentru efectuarea de lucrări de întreținere a drumurilor din comună. 

Primăria Șona a lansat miercuri, 13 iulie, în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) o licitație pentru dotarea Serviciului Public pentru Situații de Urgență al comunei cu un miniexcavator și o perie de măturat stradal.

Valoarea totală este estimată la 263.826,24 de lei, fără TVA. 

Potrivit caietului de sarcini, administrația locală vrea să achiziționeze un utilaj multifuncțional pentru efectuarea de lucrări de deszăpezire și întreținere drumuri.

Miniexcavatorul va fi prevăzut cu o lamă acționată hidraulic cu o înălțime de minim 300 – 400 mm. Adâncimea de săpare, cu lama ridicată de la sol, va fi între 2,5 și 3 metri.

De asemenea, utilajul va fi echipat cu:

  • ciocan hidraulic – minim 150 kg
  • cupă de săpare fără dinți cu lățime de 250 – 300 mm
  • cupă de săpare cu dinți cu lățime de 600 – 700 mm
  • cupă de săpare cu dinți cu lățime de 250 – 300 mm
  • cupă de taluzare cu înclinare hidraulică cu lățime de 1.200 – 1.500 mm

Peria de curățat / măturat stradal va avea un diametru de 600-800 mm și o lățime de lucru de 2.840 – 3.000 mm. Aceasta urmează să fie antrenată de două motoare hidraulice.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax