Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Ministerul Educației: Elevii și studenții nu vor repeta anul școlar sau pe cel universitar

Publicat

Ministerul Educației și Cercetării a transmis, marți, într-un comunicat, că nu s-a pus problema înghețării anului școlar și că se lucrează la o serie de măsuri care vor fi făcute publice oficial.

”Nu s-a pus problema înghețării anului școlar! Elevii și studenții nu vor repeta anul școlar sau pe cel universitar. Înțeleg îngrijorarea celor care vor susține examenele naționale și, în acest sens, vă asigur că în aceste momente, Ministerul Educației și Cercetării lucrează la o serie de măsuri clare și eficiente pe care le va comunica public, în cel mai scurt timp, în mod oficial. Deocamdată, trebuie să fim responsabili, să arătăm solidaritate și să continuăm învățarea de acasă”, a declarat Monica Anisie, ministrul Educației și Cercetării.

Precizările vin în urma unor informații vehiculate în mediul public privind eventuala înghețare a anului școlar.

„Indiferent de situația în care ne aflăm, îndemn părinții, cadrele didactice, elevii și studenții să se informeze numai din surse oficiale (…) trebuie să dăm dovadă de calm și de responsabilitate și vă asigur că măsurile pe care le vom lua vor fi în sprijinul elevilor și al studenților”, a precizat ministrul.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate