Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Ministerul Educației: Elevii, studenții și profesorii vor avea liber pe 2 decembrie. Când va fi recuperată ziua

Publicat

sala clasa Cursurile şcolare planificate pentru data de 2 decembrie, declarată de Guvern ca zi liberă, vor fi recuperate pe parcursul anului şcolar 2016-2017, pe baza unui grafic stabilit de fiecare instituţie de învăţământ în parte, a anunțat joi Ministerul Educaţiei Naţionale şi Cercetării Ştiinţifice (MENCS).

În conformitate cu decizia Guvernului României, ziua de vineri, 2 decembrie 2016, este liberă pentru toți salariații din sectorul public, după cele două zile nelucrătoare de sărbătoare legală: 30 noiembrie (Sfântul Andrei) şi 1 decembrie (Ziua Națională a României).

Citește și Zi liberă pe 2 decembrie. Guvernul a aprobat proiectul prin care unii salariaţi vor sta acasă şi vineri, după Ziua Naţională. Vacanţă de cinci zile

Prin urmare, potrivit prevederilor legale în vigoare, cursurile școlare planificate pentru data de 2 decembrie vor fi recuperate pe parcursul anului școlar 2016-2017, pe baza unui grafic stabilit de fiecare instituție de învățământ în parte. În școlile din învățământul preuniversitar privat, hotărârea de a acorda această zi liberă este la latitudinea conducerilor acestor unități de învățământ. Reamintim, în acest context, că vacanța de iarnă a elevilor este programată între 24 decembrie 2016 și 8 ianuarie 2017.

În instituțiile de învățământ superior activitățile didactice din data de 2 decembrie vor fi reprogramate/recuperate în cursul semestrului I.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax