Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Ministerul Educației Naționale a decis. Sesiunea specială a BACALAUREATULUI se desfășoară în perioada 17-30 mai

Publicat

Ministerul Educaței Naționale a decis ca anul acesta sesiunea specială la Bacalaureat 2014 să se desfășoare în perioada 17-30 mai. Este vorba despre sesiunea de BAC rezervată elevilor care fac parte din loturile olimpice sau care merg la competiții sportive și artistice internaționale care se desfășoară în perioada sesiunii normale de bacalaureat.

Ministerul Educației Naționale (MEN) a publicat vineri, 17 ianuarie, o notă referitoare la perioada de desfășurare a examenului de bacalaureat 2014 – sesiune specială.

În notă este prevăzut ca organizarea sesiunii speciale de bacalaureat să aibă loc în perioada 17 mai-30 mai 2014, pentru asigurarea participării elevilor din clasele a XII-a/a XIII-a la loturile naționale de pregătire pentru competițiile internaționale și la competițiile internaționale care vor avea loc anul acesta.

Citește și SIMULARE examen BACALUREAT 2014. Proba la limba română. Vezi MODELE de SUBIECTE și BAREME

„Referitor la perioada de desfăşurare a examenului de bacalaureat 2014 – sesiune specială

În conformitate cu prevederile Metodologiei de organizare și desfășurare a examenului de bacalaureat 2011, valabilă și pentru anul 2014, Anexa 2 la OMECTS nr 4799/31.08.2010, art. 1 alin. (4) „MECTS organizează în fiecare an școlar o sesiune speciala de bacalaureat, pentru elevii din clasele a XII-a/a XIII-a participanți la loturile olimpice și la competițiile sportive și artistice internaționale care se desfășoară în perioada sesiunii normale de bacalaureat. Calendarul sesiunii speciale se aprobă prin ordin al ministrului Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului.

Pentru asigurarea participării elevilor din clasele a XII-a/a XIII-a la loturile naționale de pregătire pentru competițiile internaționale și la competițiile internaționale 2014, propunem spre aprobare organizarea unei sesiuni speciale de bacalaureat, în perioada 17 mai –30 mai 2014”, este precizat în documentul amintit.

Citeşte şi Examenele anului 2014 pentru elevii din Alba. CALENDARUL simulărilor şi testărilor pentru clasele II-XII. Detalii despre organizarea probelor

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax