Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Ministerul Finanţelor vrea să renunţe la notificările făcute prin poștă de către ANAF

Publicat

t

Ministrul Finanţelor, Orlando Teodorovici, a declarat miercuri că vor fi eliminate notificările făcute prin Poștă de către ANAF, prin care românii sunt anunțați cu privire la datoriile sau situațiile neclare pe care le au la Fisc.

Ministrul a dat un exemplu referitor la reducerile de cheltuieli:

” Vom elimina plicurile trimise prin poștă de ANAF. Cei vizați nici nu le ridică de la Poștă, iar cheltuiala totală este de aproximativ 10 milioane euro pe an. Este un exemplu mic, dar cumulate sumele sunt foarte mari”,  a spus ministrul.

Întrebat de jurnaliști privind modul în care românii fără acces la Internet sau cei care locuiesc în vârful muntelui vor comunica cu ANAF-ul, Teodorovici a evitat un răspuns concret: „Avem soluții la absolut tot”, a răspuns ministrul.

„Eu am următoarea abordare, suntem în secolul 21, nu putem să ținem o țară pe loc, vom găsi o soluție ca toți contribuabilii să aibă acces, să comunice online. Sa vedeți cât de frumos se va rezolva și pe vârful muntelui”, arată Teodorovici.

Potrivit acestuia, oricine va fi șef la ANAF trebuie să își asume criterii de performanță, trebuie să aibă un tip de contract clar.

sursă: realitatea.net

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax