Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Ministerul Fondurilor Europene va angaja IT-işti cu salarii până la 2000 de euro, pentru dezvoltarea sistemului informatic MySMIS

Publicat

calculator laptop Ministerul Fondurilor Europene (MFE) intenţionează să angajeze IT-işti, pentru dezvoltarea sistemului informatic MySMIS. Salariile acestora vor fi de 1.500 – 2.000 de euro şi vor di plătiţi din Programul Operaţional de Asistenţă Tehnică.

Ministrul Fondurilor Europene, Dragoş Dinu, a precizat joi, într-o conferinţă de presă, că vor fi angajaţi individual programatori, într-o echipă internă, care nu vor fi funcţionari publici.

“Este greu să găsim în interiorul instituţiei publice abilităţi de genul acesta. Vom avea personal contractual pe durată determinată. Este vorba despre o unitate de implementare pe care vrem să o facem şi care să contribuie la dezvoltarea modulelor. Nivelul de salarizare va fi conform grilei pe care o avem în POAT (Programul Operaţional de Asistenţă Tehnică – n. r.). E mai bine, comparativ cu un salariu normal din administraţie, însă nu e, poate, la cel mai înalt nivel din piaţă pe zona de IT”, a spus Dinu.

Salariile acestor IT-şti vor fi de aproximativ 1.500 – 2.000 euro, fiind plătite prin POAT, potrivit reprezentanţilor MFE.

sursă: dcnews.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax