Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ministerul Sănătăţii anunţă că Biserica Ortodoxă Română va sprijini campania de vaccinare anti-COVID 19

Publicat

Ministerul Sănătății anunţă implicarea BOR în campania de vaccinare anti-COVID. Biserica Ortodoxa Română va difuza materiale informative despre vaccinare în eparhii, printr-o broșură.

 ”Vestea bună a săptămânii : Patriarhul Daniel a anunțat că Biserica Ortodoxă Română va difuza materiale informative despre vaccinare în eparhii, printr-o broșură intitulată “Vaccinarea împotriva COVID-19 în România. Gratuită. Voluntară. Sigură”, transmite ministerul pe pagina de Facebook.

Citește și Medic din Alba Iulia, după vaccinare: Dacă nu se ajunge la procentul necesar imunizării în masă, tot efortul poate fi în zadar

”Încheiem duminica și această săptămână cu bucurie și cu multă speranță pentru creștinii ortodocși sau catolici din România și de pe întreaga planetă.

-Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul României, a anunțat că Biserica Ortodoxă Română va difuza materiale informative despre vaccinare în eparhii, printr-o broșură intitulată “Vaccinarea împotriva COVID-19 în România. Gratuită. Voluntară. Sigură.”

-Papa Francisc a anunțat că se va vaccina imediat ce îi va veni rândul. Papa a spus: „Dintr-o perspectivă etică, cred că toată lumea ar trebui să se vaccineze. Este decizia etică pentru că pariezi cu sănătatea ta, cu viața ta, dar pariezi și cu viața celor din jurul tău.”
Numai împreună, indiferent de religie și credință, vom reveni la normalitate!” se arată în mesajul postat de Ministerul Sănătății pe pagina de facebook

România a ajuns să imunizeze peste 100.000 de cadre medicale, iar ministerul Sănătăţii anunţă implicarea BOR în campania de vaccinare anti-COVID.

Mai multe voci din rândul BOR au transmis mesaje de susţinere a campaniei de vaccinare.

Purtătorul de cuvânt al BOR, Vasile Bănescu, a susţinut că „e timpul să lăsăm în urmă această pandemie, iar vaccinul este una dintre soluții”. Şi părintele Necula a transmis un mesaj pro vaccin, iar Arhiepiscopul Calinic a anunţat că se va vaccina împotriva COVID-19.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax