Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ministerul Sănătății intenționează utilizarea testelor rapide în școli. Declarațiile secretarului de stat, Andreea Moldovan

Publicat

Secretarul de stat în Ministerul Sănătății, Andreea Moldovan, a anunțat miercuri că ministerul vrea să crească numărul de teste pentru depistarea infecțiilor cu coronavirus.

De asemenea, testarea se va face și în școli.

Declarații: 

”Am discutat mult despre testarea din școli, pentru că ne dorim cu toții să reînceapă școlile. Dar acest lucru trebuie făcut în siguranță. Pentru acest lucru avem în vedere testarea rapidă cu teste antigen. Testarea se va adresa și cadrelor didactice.

În paralel cu modificarea indicilor de raportare e esențial să creștem capacitatea de testare, ca să știm incidența reală în țară.

În toate statele numărul infecțiilor crește alarmant, noile tulpini încep să fie circulante, țările adoptă măsuri suplimentare, ne obligă și pe noi să fim cu garda sus și să știm exact ce avem de făcut”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax