Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ministerul Sănătății: Locurile rămase neocupate la Rezidențiat 2023, redistribuite candidaților care au promovat sesiunea din mai

Publicat

Locurile rămase neocupate la Rezidențiat 2023 vor fi redistribuite candidaților care au promovat sesiunea din mai. Ministerul Sănătății asigură redistribuirea celor 197 de locuri și posturi rămase neocupate în sesiunea de rezidențiat din noiembrie 2023. 

Pentru a asigura alegerea posturilor rămase neocupate la concursul de rezidențiat din noiembrie 2023, Ministerul Sănătății organizează redistribuirea acestora, conform prevederilor legale, pentru candidații care au obținut punctaj de promovare în sesiunea din mai 2023.

Este vorba în special de posturi din specialități deficitare (medicină de familie, medicină de urgență, chirurgie generală), care pot fi ocupate în ordinea descrescătoare a punctajului, de către candidații care au obținut punctajul minim de promovare în sesiunea suplimentară de rezidențiat din luna mai, în domeniul Medicină.

Solicitanții pot depune direct sau prin poștă cererile, în intervalul 15 – 29 decembrie 2023.

Potrivit reprezentanților Ministerului Sănătății, redistribuirea se va desfășura în data de 30 ianuarie 2024.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax