Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Miniștrii din ”promoția” Dragnea ar putea fi remaniați după congresul PSD. Cuc, Dan, Trif și Suciu nu mai au susținere

Publicat

sedinta guvern sala unirii alba iulia

Mai mulți miniștri ai Guvernului Dăncilă ar putea fi remaniați imediat după congresul PSD programat pe data de 29 iunie. Potrivit presei centrale, ar fi vorba despre Daniel Suciu, Răzvan Cuc, Bogdan Trif şi Carmen Dan.

În discuție vor fi luate şi cele două funcţii de vicepremier, cea ocupată de Viorel Ştefan, care urmează să înceapă de la 1 iulie mandatul de membru al Curţii de Conturi a Uniunii Europene şi cea de vicepremier pentru parteneriate strategice, deţinută interimar de Ana Birchall.

Miniștrii ”remaniabili” sunt cei din tabăra Dragnea. Ministrul Cuc ar putea fi schimbat chiar înainte de a mai apuca să denunțe contractul de pe Lotul 2 al Autostrăzii Sebeș – Turda.

Acesta a cerut constructorului, o asociere condusă de compania grecească Aktor, ca până la sfârșitul lunii să semneze contracte cu subantreprenori români pentru a grăbi lucrările extrem de întârziate la șantierul respectiv, amenințând cu ruperea contractului, dacă nu o vor face. 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax