Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Ministrul Alexandru Rafila, clarificări cu privire la vaccinare, după acuzațiile că va deveni obligatorie

Publicat

Alexandru Rafila, ministrul Sănătății, a adus o serie de clarificări cu privire la vaccinare, după ce ministerul a fost acuzat că vrea să impună vaccinarea obligatorie. 

”Acest proiect, pentru că discutăm despre un proiect de hotărâre de Guvern a unei strategii pentru vaccinare în România până în anul 2030 pune la punct, dacă vreți, câteva jaloane care țin de informarea corectă a populației și de accesul liber al oricărui cetățean la vaccinare”, a declarat Alexandru Rafila, ministrul Sănătății, în direct la Antena 3 CNN.

Nu exită o referire la obligativitatea vaccinării. Toată această chestiune, din punctul meu de vedere, a fost politizată și a fost politizată mai puțin responsabil, pentru că până la urmă sănătatea copiilor și sănătatea adulților din țara noastră, împotriva bolilor infecțioase, reprezintă un element de bun simț și de asumare, pe care trebuie să-l facem cu toții, în condițiile cunoașterii”, a mai spus ministrul Sănătății, Alexandru Rafila.

Foto: Pixabay

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax