Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

Ministrul Apărării, Angel Tîlvăr, a vizitat Colegiul Național Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia. Ce a discutat cu elevii

Publicat

Ministrul Apărării naționale, Angel Tîlvăr, s-a întâlnit, săptămâna aceasta, cu elevii, profesorii și echipa de comandă a Colegiului Național Militar “Mihai Viteazul” din Alba Iulia.

Acesta a avut discuții cu liceenii. A subliniat importanța pe care o au colegiile naționale militare, ca principală bază de recrutare pentru academiile militare, precizează MApN, într-un comunicat.

De asemenea, ministrul Tîlvăr a felicitat conducerea colegiului și corpul profesoral pentru rezultatele obținute în anul școlar 2023-2024.

Acesta a vizitat spațiile destinate procesului de învățământ.

Ministrul anunță creșterea cifrei de școlarizare

„Procesul de înzestrare presupune dotarea armatei cu cea mai performantă tehnică de luptă. Iar aceasta trebuie să fie operată de o resursă umană de foarte bună calitate. În acest context, învățământul militar este și va fi o prioritate pentru instituția militară. Noi vom aloca resursele necesare asigurării unui învățământ militar de calitate”, este promisiunea ministrului.

Tîlvăr precizează că sunt ”tot mai multe solicitări de creștere a numărului de locuri în instituțiile de învătământ militar”.

”De aceea, am decis să creștem cifrele de școlarizare. Ne dorim să avem cei mai buni specialiști pentru Armata României”, a spus ministrul.

Pe timpul vizitei la Colegiului Național Militar “Mihai Viteazul” din Alba Iulia, ministrul apărării a fost însoțit de șeful Direcției Generale Management Resurse Umane, general-locotenent George Spiridonescu, șeful Statului Major al Forțelor Terestre, general-locotenent Ciprian Marin și șeful Direcției Medicale, general-maior medic Dragoș-Marian Popescu.

foto: MApN/Facebook/Angel Tîlvăr

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax