Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ministrul Apărării, Mihai Fifor, și-a dat demisia înaintea execuției din CEx a PSD. Cine îi va lua locul

Publicat

fifor

Ministrul apărării, Mihai Fifor, a demisionat luni din funcție, înaintea CEx a PSD în care urma să se decidă remanierea lui. Acesta urmează să fie înlocuit de Dorel Căprar, potrivit unor informații din interiorul PSD.

Mihai Fifor a spus că mulțumește pentru încrederea acordată, dar a făcut o „analiză serioasă” și și-a motivat decizia prin faptul că dorește să facă parte din echipa care ajută „la partid”.

Fifor este unul dintre semnatarii scrisorii anti-Dragnea. Siteul de propagandă al Rusiei în România, Sputnik, scria despre Fifor că este pe lista neagră a remanierii, încă de acum o lună și jumătate.

”În plus, Fifor este „avocatul” tuturor contractelor propuse de americani, prin care țara noastră plătește sume imense pentru înarmare. Dar, mai ales, Fifor este, alături de George Maior, promotorul prezenței militare americane sporite în România, un fel de ocupație „prietenească”, al cărei singur rezultat a fost susținerea Statului paralel” a scris despre el, Sputnik.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    luni, 19.11.2018 at 16:26

    Asta are sange in instalatie ! Nu-i sobolan. Ce a facut a facut, ca doar nu afacut fara aviz de sus.
    Dar sobolanul sef avea un junghi pentru asta, ca a jucat cu unchiul Sam. In tabara PSD-ista rebuturile sunt la mare cautare. Ca dovada.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax