Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ministrul Apărării Naționale, Mircea Dușa, în vizită la Alba Iulia. A donat Colegiului Militar Mihai Viteazul un autocar pentru elevi

Publicat

YouTube video

Ministrul Apărării Naționale, Mircea Dușa se află de joi la Alba Iulia, unde a participat la o întâlnire cu liderii social-democrați. Cu ocazia vizitei sale, Dușa a trecut și pe la Colegiul Militar Liceal Mihai Viteazul unde nu s-a oprit cu mâna goală. Acesta a donat unității de învățământ un autocar ce va fi folosit de elevi în cadrul activităților extrașcolare.

Ministrul Apărării a lăudat activitatea Colegiului Militar din Alba Iulia poziționat pe locul 2 în topul liceelor din România: „Ieri am avut o întâlnire destul de lungă cu cadrele didactice de acolo dar și cu elevii pe probleme ale procesului de instruire dar și pe probleme care vizează bugetarea acestei instituții având în vedere că atunci când ai o instituție de asemenea nivel trebuie să o ajuți să se mențină și, de ce nu, anul acesta să se plaseze chiar pe locul 1 în ceea ce înseamnă procentul de promovabilitate și admitere în învățământul superior…la solicitarea instituției și a părinților șiu copiilor, având în vedere și multiplele activități extrașcolare pe care le desfășoară, nu am venit chiar cu mâna goală. Ieri, o dată cu mine, am adus și un autocar modern, nou care le va permite să se deplaseze la aceste activități având în vedere că aveau vreo trei autobuze dar de pe vremuri mult apuse și care nu mai corespundeau” a explicat Dușa.

Mircea Dușa, vicepreședinte al Regiunii 7 Centru a adus în discuție și problema regionalizării dar nu a dorit să răspundă la întrebările jurnaliștilor legate de șansele pe care județul Alba le are în lupta pentru capitală de regiune. Acesta s-a limitat să explice că întreg procesul este unul laborios și că înainte de a discuta aceste aspecte trebuie finalizată strategia de regionalizare.

Ministrul Apărării s-a arătat interesat și de problemele interne ale PSD și ale administrațiilor locale din Alba purtând chiar discuții cu primarii social-democrați din județ. La urechile ministrului au fost aduse nemulțumirile acestora cu prire la mojoritatea PDL-PNL din Consiliul Județean și problema direcționării cu întârziere a banilor către aceste administrații. Ministrul a promis că va lua măsuri.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax