Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ministrul Apărării Naționale, Vasile Dîncu, vine la Alba Iulia. Va participa la încheierea anului școlar de la Colegiul Militar

Publicat

Ministrul Apărării Naționale, Vasile Dîncu, va participa joi, 9 iunie, la ceremonia de încheiere a anului școlar, la Colegiul Militar din Alba Iulia. 

Mai exact, festivitatea de încheiere a studiilor anului școlar 2021 – 2022 și de absolvire a promoției 2022  „Încoronarea de la Alba Iulia – 100”  de la Colegiul Național Militar ,,Mihai Viteazul” din Alba Iulia va începe de la ora 9.00.

Vezi LIVE VIDEO Ministrul Apărării Naționale, Vasile Dîncu, la Alba Iulia. Participă la încheierea anului școlar de la Colegiul Militar

De asemenea, miercuri seara, de la ora 21.00, la Colegiul Național Militar ,,Mihai Viteazul” Alba Iulia se va desfășura ultimul apel al Promoției 2022 – „Încoronarea de la Alba Iulia – 100”.
Ultimul apel de seară este un moment emoționant pentru absolvenți prin care aceștia își iau rămas bun de la cei patru ani de liceu, de la colegi, cadre didactice și militare.
Apelul de seară este un moment din programul zilnic al elevilor de colegiu militar și se execută numeric, pe subunități, de către elevii gradați. La terminarea numărătorii, aceștia raportează elevului plutonier adjutant efectivul prezent și absent. După apel elevii trec la activitățile din programul de seară.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax