Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Ministrul Dan Şova: ”PSD Alba să se laude cu autostrada Sebeş-Turda. Să nu îl lase pe Roman să îşi facă pancarde cu «Omul marilor proiecte, de la PNL»”

Publicat

Ministrul pentru proiecte de infrastructură, Dan Şova, le-a transmis, vineri, colegilor săi din teritoriu, în special celor din Alba, să se laude cu proiectele PSD şi să nu îi mai lase pe liberali să îşi facă pancarde şi să îşi însuşească aceste proiecte.

Dan Şova a declarat în cadrul unui evenimet că, până la sfârşitul anului 2015, va fi autostradă de la Nădlac la Sibiu şi în 2016 se va lega şi Clujul de capitala României, prin coridorul 4, respectiv Autostrada de la Sebeş la Turda.

Potrivit mediafax.ro, acesta a ţinut să le transmită, în acest context, un mesaj colegilor săi de la PSD Alba: „Aş vrea să transmit colegilor de la Alba, din PSD, mi-aş dori să se laude mai mult cu acest proiect, pentru că este un proiect pe care l-am făcut noi. Să nu îl mai lase numai pe domnul Roman (Florin Roman, vicepreşedintele CJ Alba, nr) să îşi facă pancarde cu «Omul marilor proiecte, de la PNL», pentru că este munca făcută de noi, Sebeş-Turda şi este ideea, vă spun cu certitudine, direct de la sursă, este ideea premierului Ponta, la care a ţinut foarte mult şi pe care a negociat-o la Comisia Europeană şi a obţinut-o la finanţare, în luna mai a acestui an”, a spus Şova.

El a ţinut să le transmită social-democraţilor din Alba că acesta este „un proiect” al PSD, şi că social-democraţii „trebuie să se laude” cu el.

„Să nu îi mai lase numai pe cei de la PNL, cum am văzut acolo, că şi-au însuşit deja proiectul acesta”, a mai comentat ministrul, la dezbaterile organizate de PSD.

Dan Şova a mai arătat în cadrul intervenţiei sale că îi place să spună despre sine că este „asfaltangiu”.

„Nu eu iau decizia ce construim şi ce nu contruim. Dacă se ia decizia să facem drumul, îl facem. Diferenţa dintre mine şi asfaltangii dinainte este că ce mi se dă, chiar fac. Celalţi, din nefericire, nu au făcut”, a spus Dan Şova.

În replică PNL Alba a trimis un comunicat prin care afirmau că autostrada Sebeş-Turda este un proiect atât al lor cât şi al colegilor din PSD.

„În legătură cu afirmațiile domnului ministru Dan Șova, făcute în cadrul unui evenimet, PNL Alba Iulia consideră că autostrada Sebeș – Turda este un proiect la care au contribuit decisiv atât PNL cât și PSD, prin liderii celor două partide, fie ei de la nivel central sau local. În campania electorală de anul trecut, USL a făcut anumite promisiuni oamenilor și a încercat mereu, de atunci, să și le respecte. PNL Alba Iulia a recunoscut și recunoaște meritul domnului ministru Dan Șova în ceea ce privește proiectul autostrăzii Sebeș – Turda, așa după cum și domnul ministru a recunoscut public ce a făcut vicepreședintele CJ Alba, Florin Roman (președintele PNL Alba Iulia), pentru ca proiectul privind autostrada Sebeș – Turda să devină realitate. Atunci când este vorba de binele general, al cetățenilor, fie ei votanți USL sau nu, nu mai contează apartenența de partid, iar competiția poate fi una privind proiectele, pentru realizarea lor în beneficiul cetățenilor. Așa este cazul și cu autostrada Sebeș – Turda, caz în care credem că este vorba doar o competiție contra timpului, ca autostrada să fie finalizată, iar nu între noi, membrii USL. Credem că acolo unde există voință și colaborare între autoritățile central și autoritățile locale se pot realiza Mari Proiecte mult mai ușor.” a transmis biroul de presă al PNL Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax