Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Ministrul de Interne a solicitat IPJ Alba o evaluare riguroasă a activității și prioritățile instituției în săptămâna următoare

Publicat

sediu ipj

Conducerea IPJ Alba a participat astăzi la o videoconferință cu ministrul de Interne Mihai Fifor, în cadrul căreia șefilor inspectoratului li s-a cerut o evaluare ”riguroasă” a activității instituției.

Această analiză trebuie finalizată în maximum o săptămână, le-a cerut Fifor, care, de asemenea, a solicitat situaţia operativă şi priorităţile săptămânii.

De asemenea, s-a discutat despre transportul ilegal de persoane, respectiv despre rechinii care iau la ocazie persoane, contracost. În plus, ministrul le-a cerut tuturor structurilor din MAI măsuri în legătură cu începerea anului şcolar, obiectivul fiind aceela ca fiecare elev să se simtă în siguranţă.

La videoconferință au participat polițiștii care conduc inspectoratele din toată țara, ministrul anunțând că acst tip de ședințe să capete un caracter permanent.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax