Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ministrul de Interne, Ioan Rus a demisionat: „S-au exercitat nenumărate presiuni asupra mea”. Vezi cine ar putea prelua funcția

Publicat

Ministrul de Interne, Ioan Rus, a demisionat din funcție luni dimineață, pe motiv că s-au făcut presiuni asupra lui atât din partea președintelui suspendat Traian Băsescu cât și a președintelui interimar Crin Antonescu. Surse din interiorul PSD afirmă că acesta ar putea fi înlocuit de vicepreședintele Senatului, Ioan Chelaru. De asemenea, a demisionat și Victor Paul Dobre, ministrul delegat pentru administrație. Acesta nu a explicat motivul exact pentru care a luat decizia, precizând doar că a plecat „din motive personale”.

Demisia celor doi vine în contextul scandalului listelor electorale, în care aceștia au fost acuzați că ar fi lăsat nume de persoane decedate.

„Asupra mea și a MAI s-au exercitat nenumărate presiuni, nenumărate discuții şi aprecieri, începând cu Traian Băsescu şi terminând cu Crin Antonescu. Acest lucru este complet inacceptabil. Limitele demnității mele le stabilesc singur. Eu sunt un politician onest şi corect şi din acest motiv mi-am înaintat demisia de onoare. Și domnul ministrul delegat pentru administraţie, Victor Paul Dobre, şi-a înaintat demisia”, a declarat Ioan Rus, potrivit realitatea.net.

Surse din interiorul PSD ar afirma că funcția de ministru de interne ar putea fi preluată de vicepreședintele Senatului, Ioan Chelaru. Propunerile oficiale vor fi anunțate la ora 12.00 de primul ministru Victor Ponta.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax