Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

Ministrul Dezvoltării anunţă o posibilă îngheţare a pensiilor şi salariilor până la jumătatea anului 2012

Publicat

Ministrul Dezvoltării, Elena Udrea, a declarat că indexarea pensiilor prevăzută în lege poate fi amânată prin ordonanţă de urgenţă, pentru a doua jumătate a anului 2012 şi a confirmat că există varianta ca pensiile şi salariile în sectorul bugetar să fie majorate în partea a doua a anului viitor, în funcţie de nivelul încasărilor bugetare.

„Am considerat și cred că este un lucru responsabil din partea Guvernului, că mai bine pornim cu un deficit mai mic, dar unul realist, prudent și nu ne trezim în mijlocul anului că facem rectificare negativă pentru că nu vom încasa la buget cât ne propunem noi astăzi să facem, decât să pornim cu un buget mai larg și în luna iunie să fim obligați să facem rectificare negativă. Mai bine să pornești prudent și să poți să ai lejeritatea ca, ulterior, să ai o creștere și la pensii și la salarii, decât să pleci optimist de la început și apoi, pe parcurs, să anunți populația că nu se mai întâmplă creşterile, ba dimpotrivă, Doamne fereşte, apelezi la măsuri de reducere”, a spus Udrea.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax