Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

Ministrul Dîncu, despre clădirile Armatei din Cetatea Alba Carolina: Așteptăm planurile primăriei, suntem deschiși să le dăm

Publicat

Ministrul Apărării Naționale, Vasile Dîncu, a declarat joi că așteaptă planurile din partea autorităților locale, privind clădirile Armatei din Cetatea Alba Carolin din Alba Iulia și a afirmat că ministerul este deschis ca aceste clădiri să fie date în custodie.

Vasile Dîncu a participat la joi, 9 iunie, la ceremonia de încheiere a anului școlar, la Colegiul Militar din Alba Iulia. La finalul evenimentului a făcut mai multe declarații de presă.

Întrebat de reporterul alba24.ro cu privire la clădirile care aparțin Ministerului Apărării din Cetatea Alba Carolina și stadiul preluării lor de către autoritățile locale din Alba Iulia, ministrul a spus că nu are încă un proiect din partea Primăriei.

”Pe masa mea nu este un proiect, doar pe masa Ministerului. Mă interesează să gestionăm economic infrastructura noastră”, a declarat ministrul Apărării.

Primarul Gabriel Pleșa a spus că a fost depusă o solicitare pentru aceste spații și că a discutat joi cu ministrul Dîncu, prezent la Alba Iulia.

”În următoarele două săptămâni, domnul ministru va veni la Alba Iulia cu reprezentanți ai MApN special pentru a discuta problema aceasta” a declarat Gabriel Pleșa.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax