Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Ministrul Economiei: 20 de companii internaționale se vor reloca în România din Rusia și Belarus

Publicat

Ministrul Economiei, Florin Spătaru, a declarat, miercuri, că 20 de companii internaționale din industria auto sau a bunurilor de larg consum vor să vină în România în perioada următoare, ca urmare a relocării activității din Rusia și Belarus.

„În ceea ce privește potențialele relocări, ne uităm la potențiale relocări ale anumitor sectoare industriale din Federația Rusă și Belarus.

Sunt deja 20 de companii care și-au anunțat o astfel de intenție și vom intra în legătură directă cu ei pentru a putea oferi posibilitatea ca România să devină destinația preferată pentru un astfel de demers.

Vorbim de domenii care țin de industria auto, de companii din domeniul producției bunurilor de larg consum, doar că trebuie să ținem cont că relocarea unei producții industriale nu se poate face peste noapte.

Vom vedea cum putem să atragem cât mai mult din aceste potențiale sectoare, în domeniul industrial trebuie să vedem cum putem face o astfel de investiție, ne organizăm din punct de vedere logistic și prin discuții directe.

Primele relocări depind ca durată de sectorul de activitate. Vom acționa cât mai repede posibil”, a declarat ministrul Economiei, potrivit Digi24.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Gelu Stoian

    joi, 24.03.2022 at 11:22

    Bine, Florine ! Si-au ” anuntat intentiile ” 20 de ” companii din Federatia rusa=Rusia si Belarus ” !! Dar, nenea Spataru : ” gheseftul ” ( CASTIGUL ) Romaniei, din aceasta ( ” mare ” ) AFACERE, care este ??? Concret ?????????????????????

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax