Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Ministrul Economiei, Constantin Niţă vine în judeţul Alba. Vrea să viziteze Cupru Min Abrud şi fabricile de arme de la Cugir

Publicat

Peste două săptămâni, în judeţul Alba va fi prezent ministrul Economiei, Constantin Niţă. Anunţul a fost făcut de deputatul PSD Alba, Ioan Dîrzu, care a spus că noul ministru va vizita Cupru Min Abrud, respectiv exploatarea de cupru de la Roşia Poieni şi cele două fabrici de la Cugir. Alături de ministru va fi prezent în Alba şi secretarul de stat din Ministerul Economiei, Maricel Popa.

Ioan Dîrzu a declarat că ministrul Constantin Niţă i-a promis că „vine să viziteze cele două obiective importante şi anume Cupru Min şi cele două fabrici de arme de la Cugir”.

Nu se ştie exact data la care ministrul Economiei şi secretarul de stat vor fi prezenţi în Alba, dar deputatul PSD a spus că „îi interesează soarta acestor unităţi, pentru că nu îi încălzeşte cu nimic că în zona Abrud sunt deja 450 de şomeri şi oamenii sunt disperaţi”.

Dîrzu a spus că, după vizita ministrului Niţă, o să vină rândul ministrului Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu să viziteze unităţile spitaliceşti din judeţul Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax