Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

Ministrul Economiei, preocupat de situația angajaților de la Fabrica de Arme Cugir. Vasile Crișan ar putea pierde conducerea ROMARM

Publicat

Ministrul Economiei vrea reformă și în instituțiile militare și de producere armament, iar, în acest sens, săptămâna viitoare, Guvernul va emite și o ordonanță de urgență. Daniel Chițoiu a declarat la Alba Iulia că o prioritate în această perioadă este aducerea salariaților de la Fabrica de Arme Cugir pe aceeași grilă de salarizare ca a tuturor angajaților din industria de armament din țară, dar și schimbarea conducerii ROMARM.

Ministrul a făcut referire și la fotoliul de director al ROMARM, deținut în prezent de Vasile Crișan. Acesta este de părere că, din datele pe care le deține, schimbarea trebuie să vină mai întâi de la nivelul conducerii instituției și că există suficiente indicii că Vasile Crișan trebuie să fie schimbat. Chițoiu nu a dorit să facă, deocamdată, mai multe comentarii.

Ministrul Economiei a declarat în cadrul vizitei la Alba Iulia că, din informațiile pe care le are, „fosta conducere a unității de producere armament din Cugir nu s-a preocupat să trimită documentația necesară la Ministerul Economiei de la acea dată, astfel încât salariații de aici să aibă aceeași grilă de salarizare ca a tuturor angajaților din industria de armament. Din câte am înțeles, salariații existenți acum în Fabrica de arme de la Cugir au un nivel de salarizare mult mai mic. Săptămâna viitoare, Guvernul va emite o ordonanță de urgență și acolo vom avea și o prevedere prin care să creăm cadrul, astfel încât și aceste unități militare din Alba să poată să depună documentația pentru a le putea asigura salariile. Tot prin această ordonanță vom reglementa și din punct de vedere legal, situația personalului care este acum angajat în instituția de apărare și care se află în șomaj tehnic și nu și-au mai primit salariile. Vom stabili modalitatea de acordare a celor 75% pe perioada cât există activitatea societăților suspendate sau în conservare”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Lipovan Marius CCP

    sâmbătă, 02.06.2012 at 08:56

    D-le. ministru Daniel Chitoiu ve-ti lua ce-a mai dreapta si corecta hotarire de a-l schimba pe ***** si fustangiul mincinos si arogant crisan vasile marius de la conducerea C.N. ROMARM , care prin imprejurari dubioase a ajuns acolo . ( propulsat de mircea hava si toata suita pdl alba ) iar mai apoi sa le de-a FLIT tuturor parasind pdl-ul. si inrolindu-se in unpr , unde ii minte pe toti si promite marea cu … sarea .
    Atentie sporita ! este un personaj periculos cu antecedente in UM. 215 (doi si-un sfert )

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax