Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Ministrul Educației, Adrian Curaj, despre coordonatorii lucrărilor scrise după gratii: Sunt implicaţi în nume personal

Publicat

elevi

carti În ultimii ani, mai bine de 400 de cărţi scrise în detenţie de 188 de deţinuţi au fost coordonate de profesori universitari. Adrian Curaj, ministrul Educaţiei, a transmis că este responsabilitatea instituţiilor de învăţământ superior să rezolve aceste probleme, iar acțiunile profesorilor sunt acțiuni individuale.

Citește și PROFESORII de la Universitatea din Alba Iulia care au coordonat „lucrări științifice” scrise de CONDAMNAȚI, pentru reducerea pedepselor

„Insist pe responsabilitatea instituţiilor de învăţământ. Profesorii, cercetătorii, care sunt implicaţi în aceste cazuri sunt implicaţi în nume personal, deci nu sunt abordări instituţionale. Sigur, sunt profesori, sunt cercetători la instituţii de învăţământ superior, de cercetare din România, dar acţiunile dânşilor sunt acţiuni individuale”, a declarat ministrul Educației.

Adrian Curaj a transmis că insistă pe responsabilitatea instituţiilor de învăţământ superior şi de cercetare.

Printre cei ale căror volme au fost coordonate de profesori universitari se numără foştii parlamentari Cătălin Voicu, George Becali şi Miron Mitrea, dar şi condamnaţii din dosarul transferurilor din fotbal.

sursa: digi24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax