Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

Ministrul Educației: Personalul din învățământ va avea prioritate la vaccinare din a doua parte a lunii februarie

Publicat

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a anunța miercuri că a stabilit împreună cu coordonatorul campaniei de vaccinare ca personalul din învățământ să aibă prioritate “sistemică” în procesul de vaccinare, din a doua jumătate a lunii februarie.

În opinia ministrului, personalul din învățământ reprezinta “prima cea mai numeroasă categorie dintre cele 9 categorii de lucrători esențiali care au disponibilitatea de vaccinare, care dorește să fie vaccinată”.

Declarația ministrului:

“Împreună cu coordonatorul campaniei de vaccinare am stabilit că încă din a doua jumătate a acestei luni, nu este departe momentul, personalul din învățământ va avea o prioritate sistemică în cadrul procesului de vaccinare.

Personalul din educație a demonstrat că este prima cea mai numeroasă categorie dintre cele nouă categorii de lucrători esențiali care au disponibilitatea de vaccinare, care dorește să fie vaccinată în primul rând pentru a contribui la siguranța sanitară în școli, știut fiind faptul că începând cu ziua de luni, 8 februarie, cea mai mare parte a școlilor din România își desfășoară activitățile cu prezență fizică.

Îmi exprim încrederea că prin responsabilitatea fiecăruia dintre cei implicați, în școli nu vor apărea focare, în așa fel încât nu vom fi nevoiți, este o speranță, să închidem școlile după ce le-am deschis”.

surse: Facebook (Sorin Cîmpeanu), edupedu.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax