Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Ministrul Educaţiei: Posibilă sesiune suplimentară de BAC în februarie-martie 2015 pentru cei care nu promovează examenul

Publicat

examen bacalaureat evaluare

Absolvenții care nu vor promova bacalaureatul vor putea beneficia de meditații instituționalizate în perioada octombrie-ianuarie, pentru a putea susține examenul în lunile februarie-martie, anul viitor. Precizările aparţin ministrului Educației, Remus Pricopie.

Citeşte şi BACALAUREAT 2014: MODELE de SUBIECTE şi calendarul probelor din acest an. Detalii despre examen

“Este bine să introducem o serie de cursuri la nivelul liceelor sau al unor instituții de învățământ superior, finanțate de la bugetul statului sau din proiecte pe fonduri structurale, astfel încât cei care au nevoie de un sprijin și nu au bani să plătească meditațiile să poată să vină la liceu sau la universitate și să urmeze aceste cursuri de pregătire, urmând ca, eventual, să existe o sesiune de bacalaureat în februarie-martie”, a spus Pricopie.

Ministrul Educației susține că “ar fi păcat ca, după 12 ani de școală, tinerii să fie lăsați în această fază”.

‘Trebuie să analizăm cu multă atenție toate aceste lucruri, căci cineva care nu reușește să ia examenul de bacalaureat nu mai are niciun fel de suport instituțional. Este obligația noastră să sprijinim toți acești tineri, căci ar fi păcat ca, după 12 ani de școală, să-i lăsăm pur și simplu în această fază, fără să le mai acordăm ajutor de o jumătate de an, în sensul de pregătire”, a subliniat ministrul.

sursa: agerpres

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax